Turkcell Ready Ürününün Ekrana Yansıtılamaması

04 Haziran

Turkcell ta ready ürününü almıştım fakat şu anda ürünle ilgili bir sorun yaşıyorum. Müşteri temsilcisini aradım ve ilk çıkan kişi başka bir kişiye aktardı. Aktardığı kişi tekrar başkasına aktardı ve telefon numarası T. C. Falan istediler T. C. Numarasını girdiğimde eksik veya hatalı tuşlama yaptınız deyip suratıma kapattılar. Ürününüz ekrana yansımıyor ben bu sorunu nasıl giderebilirim ayrıca müşteri Hizmetlerinin de öyle yapması sinir bozucuydu.

Turkcell Ready Ürününün Ekrana Yansıtılamaması
Turkcell TV+ Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 47 dk
Turkcell TV+ Logo
04 Haziran 21:36

Turkcell TV+ Logo
20 Haziran 15:32

Merhaba Mesude Hanım, TV+ ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi [email protected] adresine e-posta göndererek veya TV+ mobil uygulaması içinden “Bize Ulaşın” bölümü aracılığıyla iletebilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

TV Plus Pişmanlık

02 Temmuz

Maalesef zamanında Turkcell TV Plus üyesi olduk, bir dakika sürmeyen elektrik kesintisi ile internet gitti, televizyonu açmak için kayıtlı telefon numarası ve gelen şifreyi girdim hata verdi, müşteri hizmetleri sorunu çözmedi, yazıklar olsun, üyeliği iptal ettireceğim, TV Ready pişmanlık

Turkcell TV+ TV Ready Dondu

30 Mayıs

TV ready ürününü iki hafta önce satın aldım fakat iki gün açmadım sadece ama şu an açtığımda direkt donmuş vaziyette ve çalışmıyor. Müşteri hizmetleri numaranızda aktarmıyor bir türlü. Sorunum çözülmedi elimde kaldı ürün. Müşteri hizmetleri de aktarmadı.

TV Plus Ready 4K

20 Mart

TV Plus Ready 4K ürünü aldım 10 geçmeden ekranda kırılmalar ve kendiliğinden reset atmaya başladı. Bir iki derken sürekli olmaya başladı. Ürünü aldığım yere götürdüm şikayeti bildirdim lakin aldılar 10 gün geçmesine rağmen ses dede yok kendim gittim sorduğumda bayi biz müşteri hizmetlerini aradık ür...

Turkcell TV+  Ready Güncellenme

06 Mart

TV+ Ready şu an Android hatası veriyor fabrika ayarlarına dönmek için kumanda çalışmıyor. Acilen yardım almamız müşteri hizmetleri de yardımcı olamıyor acilen çözüm gerekiyor zaten yeni güncelleme sonrasında kanal değiştirmek falan çok zorlaşmıştı yoksa aboneliğimizi iptal edeceğiz.

Turkcell Tv+ Hizmet Eksikliği

06 Ocak

TV+ ready kumandam da arıza olduğu söylendi, bağlantım koptu. Daha sonra beni arayan müşteri hizmetleri yetkilisi TV Box'a reset atmamı istedi. Reset attığım için kumanda bağlantı hatası ekranı geldi kumandam çalışmıyor satışı yok ve ekran hatam bu yüzden hiçbir şekilde gitmiyor ve haftalardır mağdu...

0 Yorum

Turkcell TV+ Şikayetvar üye markasıdır