30 Eylül 2016

Turkcell Taahhüt Skandalı.

39 TL karşılığında her yöne 500 dk 2 GB internet 1000 SMS paketinizi 1 yıldır kullanmaktayım. Bu ay paketimin 69 TL'ye çıktığını fatura bilgi mesajı gelince öğrendim. Her şeye mesaj atan siz niçin taahhütümün bittiğinde paketin 69 TL olacağını bildirmiyorsunuz. Yazıklar olsun size.

Salih Y. 370 Okunma

Cevaplar

  • Salih Y.09 Ekim 2016

    Operatörümü değiştirme kararımla çözümü ben buldum. Sizlerin bir halt yiyeceği yok. Bu ayın faturasını da ödeyeceğim için hesap kesim tarihimi bekliyorum. Birdaha kesinlikle görüşmemek ümidiyle... .

  • Salih Y.09 Ekim 2016

    Operatörümü değiştirme kararımla çözümü ben buldum. Sizlerin bir halt yiyeceği yok. Bu ayın faturasını da ödeyeceğim için hesap kesim tarihimi bekliyorum. Birdaha kesinlikle görüşmemek ümidiyle... .

  • Salih Y.09 Ekim 2016

    Şaşırtmadığınız için teşekkür ederim. Operatörümü değiştirme kararımla çözümü ben buldum. Sizlerin bir. Alt yiyeceği yok. Bu ayın faturasını da ödeyeceğim için hesap kesim tarihimi bekliyorum. Birdaha kesinlikle görüşmemek ümidiyle... .

  • Salih Y.09 Ekim 2016

    Beni şaşırtmadığınız için teşekkür ederim. Operatörümü değiştirme kararımla çözümü ben buldum. Sizlerin bir. Alt yiyeceği yok. Bu ayın faturasını da ödeyeceğim için hesap kesim tarihimi bekliyorum. Birdaha kesinlikle görüşmemek ümidiyle... .

  • Salih Y.09 Ekim 2016

    Beni yanıltmadığınız için teşekkür ederim. Operatörümü değiştirme kararımla çözümü ben buldum. Sizlerin bir. Alt yiyeceği yok. Bu ayın faturasını da ödeyeceğim için hesap kesim tarihimi bekliyorum. Birdaha kesinlikle görüşmemek ümidiyle... .

  • Turkcell Müşteri Temsilcisi05 Ekim 2016

    Müşterimizin Müşteri Hizmetlerine ilettiği talebine istinaden inceleme yapılmış olup, müşterimize 03.10.2016 tarihinde bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 0532 532 0000 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Salih Y.30 Eylül 2016

    Brakın Allah aşkına klişe bir şey yazmışsınız herkese aynı cevabı çakıyorsunuz. Kardeşim çözün o zaman 39 TL gelen fatura bilgi verilmeksizin nasıl 69 TL. Olur. Turkcell bu kadar basit merdiven altı fir firmamı ki sözleşme bitimi haber veremiyor. Sizlerin müşteri hizmetlerinize öğrettiğiniz gibi bizim sözleşme bitimi haber verme gibi mecburiyetimiz yok diye baştan savma bir cevap veriyor. Yok ya daha o kadar kurumsallaşamadınız mı? Bu işi bilmiyorsanız ben sizlere danışmanlık hizmeti veririm. Bunun çözümü sizin müşterilerinizi arayıp özür dileyip fatura düzelmesi yapmanızdır. İşimiz gücümüz yok 25-30 dk müşteri hizmetlerinizle görüşmek için zaman harcayacağız. Ben insanları bilinçlendirme adına Facebook başta olmak üzere sosyal medya üzerinden her gün bu site üzerindeki şikayetleri paylaşarak reklamınızı yapmaya devam edeceğim.

  • Turkcell Müşteri Temsilcisi30 Eylül 2016

    Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 0532 532 0000 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön