Turkcell Yeni Sim Kart Aktivasyon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İletişim Problemi

Yusufcan
07 Ağustos 14:49

Sim kartımı teslim aldıktan sonra aktif edebilmek için indirdiğim Turkcell uygulamasından 'Yeni Sim Kartını Aktifle' butonunun ardından gelen menüye telefon numaramı girip irtibat doğrulaması yapmaya çalışırken 'Lütfen sipariş numaranızı doğru girdiğinizden emin olun' gibi bir hata mesajı ile karşılaşıyorum. Konunun düzeltilmesi için müşteri hizmetleri ile iletişim kurdum fakat henüz kayıtlı bir abone olmadığım için bana yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Yeni sim kartı alan başka müşterilerinizin de aynı problemle karşılaştığını görüyorum. Umarım henüz geçmiş olduğum yeni operatörde bu gibi başka problemlerle karşılaşmam. Tarafıma dönüş yapmanızı ve tez zamanda sorunun çözümü hakkında bilgilendirilmeyi bekliyorum.

07 Ağustos 14:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Ağustos 15:43

Merhaba Yusufcan Bey, Talebinizle ile ilgili başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

Eksik Parçalı Telefon Ve Uzun Dönüş Süresi

Tolga