13 Kasım 13:53

23 Aralık 2023 tarihinde Turkcell Pasaj'dan Fissler marka düdüklü tencere aldım. İlk iki kullanımdan sonra düdüklü tencere su kaçırmaya ve yemekleri pişirmemeye başladı. Toplamda 10 kez kullanmadım. Ve iş yoğunluğumdan dolayı bir türlü fırsat bulup müşteri hizmetlerini arayamadım. Fissler'in yetkili servisini aradığımda da Turkcell'in getirdiği ürünlerin sertifikasız olduğu ve kendilerinin bu konuda yardımcı olamayacağı söylendi. Bunun üzerine Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini aradım, bana dönüş yapacaklarını ve verecekleri adrese ürünü kargolamam gerektiğini söylediler ve bir takip numarası verdiler. Aradan 15 gün geçmesine rağmen aranmadım ve iletişime geçilmedim. Bugün tekrar aradığımda 18 gün bir bekleme süresi olduğu ve içinde dönüş yapılacağı söyleniyor. Ürünün garantisi bitmesini bekliyorlar sanırım. Bununla ilgili hukuki işlemlerin yapılmasını, tarafımın uğradığı mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

13 Kasım 14:31 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Merhaba Nurhan Hanım, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

Garanti Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve İletişim Sorunları

Bekir
22 Ekim 11:39

Turkcell Pasaj - Ps5 Dualsense Kol

İlhan
21 Şubat 10:38

Turkcell Pasaj Garanti Süreci (ertürk İletişim)

Ahmet
28 Ocak 13:30