Turkcell Pasaj İptal Edilen Siparişin Para İadesi Yapılmadı

10 Mayıs 01:42

Merhabalar, 24.04.2024 tarihinde internet üzerinden Turkcell Pasaj uygulamasından İş Bankası kredi kartım ile iPhone 13 128 GB Yıldız Işığı renkli telefon siparişi verdim. 25.04.2024 tarihinde ise siparişim iptal edildi. Kredi kartıma iademin yatmadığını gördüm ve İş Bankası müşteri hizmetlerini aradım. İş Bankası, bana Turkcell tarafından iade talebi gönderilmediğini söyledi ve Turkcell ile görüşmem gerektiğini aktardı. Hemen Turkcell'i aradım; müşteri hizmetleri tarafından iade işleminin yapıldığı, bankamla görüşmem gerektiği belirtildi. Bu döngüyü yaklaşık 7-8 defa yaşadık. Üzerinden 14 gün geçti ve hala kredi kartıma bir iade yapılmadı. Ekstre kesildi ve şu anda bankaya, almadığım bir ürünün parası için borçlanmış bulunmaktayım. Durumun bir an önce çözülmesi için yardımlarınızı talep ediyorum.

10 Mayıs 01:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

10 Mayıs 08:07

Merhaba Sami Bey, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

Sami
21 Mayıs 00:19