11 Mart 23:31

15 Ocak 2024 tarihinde telefonuma nedenini anlamadığım bir şekilde mesajlar geldi. Mesaj içeriğinde Turkcell pasaj üzerinden oyun kartı satın aldığım yazmakta. Toplamda 3 sefer 750+750+350 TL şeklinde oyun kartı bilgim dışında satın alınıyor. Satın alan kişinin mail hesabı belli, işlemi benim yapmadığım belli olduğu halde müşteri hizmetleri telefon faturama bu şüpheli işlemleri yansıtmıştır. Bu güvenlik açığını nedeniyle ertesi gün Turkcell'e gidip numara değişikliği yapma, telefoncuya gidip telefonu sıfırlama masraflarım ayrıca bulunmakta. Pasaj uygulamasının güvenlik açığını kullanarak faturama yansımasına sebep olan ve 1850 TL nin geri iadesini talep ettiğim halde oralı olmayan turkcelli herkesin bilmesi ve mümkünse uygulamayı asla kullanması gerektiğini anlamış bulunmaktayım. Savcılığa bir gün sonra suç duyurusunda bulundum. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. Kendi güvenlik açıklarını yapacak bir şey yok maalesef cümleleriyle geçiştiren Turkcell şirketini kınıyorum.

11 Mart 23:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

12 Mart 08:04

Değerli Müşterimiz, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

Yanlış Fatura Kesimi Ve İade Sorunu

Alara
30 Kasım 10:23

Turkcell Pasaj'da İade Şoku: Siparişler Teslim Edilmeden Geri Çekildi!

Servet
26 Ekim 11:28