26 Mart 2016

Turkcell Helal Olsun Gencavere!

24.03.2016'da internet paketim bittiği için ek paket sorguladım ve 8 GB 69 TL denildi. Fatura kesimim 25.03.2016 olduğu için bir günlük 2.3 TL ödeyeceğim söylendi. Ve cevap olarak dedim ki; kesinlikle bir günlük istiyorum, bu şekilde almak istiyorum, yenilenmesin dedim ama Turkcell sağ olsun 25.03.2016'da paketimi yeniledi ve 130 TL'yi zor öderken şu an 200 TL fatura görünüyor.

Yazık değil mi bizlere? İptal talebinde bulunmamışım. Ya tamam da zaten belirttim ben bir günlük diye bana da belirtilmiş iptal etmediğini sürece yenilenir diye, ben onu otomatik SMS sandım ve 12'de paketin iptali olacak sandım. Ama Turkcell sağ ol bir kere daha ağzımı yaktın teşekkürler! Kontrat fiyatımı ödeyeceğim ve Turkcell'den kaçacağım! Ben 200 TL ödeyecek kadar zengin değilim.

Yuksel 293 Okunma

Cevaplar

  • Yuksel 29 Mart 2016

    Evet arandım. Çok teşekkür ederim ilgilendiniz gerekeni yaptınız:) size yakisanda bu zaten yukceLL den Turkcell e selamlar:)

  • Turkcell Temsilcisi29 Mart 2016

    Müşterimiz ile 29.03.2016 tarihinde aranarak görüşülmüştür. Müşterimize fatura detayı ve internet paketi hakkında bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Turkcell Temsilcisi26 Mart 2016

    Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön