17 Eylül 2013

Turkcell Fazla Fatura Göndermiş!

Ben 4 senedir yatalak bir hastayım.Telefonla çok az konuştuğum için 03/08/2013 tarihinde Turkcell'den bir kart aldırdım ve telefonuma taktım. 2 ayda bir 23.00 TL fatura geleceğini söylemişler. 03/08/2013 tarihinden beri de kimseyi aramadım. Yalnız bir arkadaşım beni aradı. Turkcell'den fatura bilgisi yollamışlar. Hattınıza ait 64,70 TL faturanız son ödeme tarihinin de 09/09/2013 olduğunu hatırlatırız. Kimseyi aramadan gelen meblağa bakınız. İnşallah bir Turkcell yetkilisi bu yazımı okur.

Dara 83 Okunma

Cevaplar

  • Turkcell Temsilcisi25 Eylül 2013

    Müşterimiz ile 25.09.2013 tarihinde aranarak görüşülmüştür. Müşterimize faturasının detayları hakkında bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize [email protected] adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayetim Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş

  • Dara 23 Eylül 2013

    Turkcell'den özür diler gibi 10 dakikada 6-7 mesaj geldi. Sizden ücretin yarısı alınacak, önümüzdeki ay 27,00 TL indirim alacaksınız gibi... Yahu 45 günde 1 kere arayıp 1 dakika konuşmuş bir insana 64,70 TL fatura çıkarılır mı? Üstelik kartı alırken 2 ayda bir 23 TL fatura gelecek dediler. Beni internet kullanmakla bu borç çıktığını söylediler. Benim evden dışarı çıktığım yok ve interneti masaüstü bilgisayardan kullanıyorum. Hodri meydan gelip incelesinler. Ben bu 64,70 TL parayı ödedim. Ama helal etmiyorum. Bu paramı iade etsinler. Ben emekli bir insanım ve benim için büyük para... Saygılarımla...

  • Turkcell Temsilcisi23 Eylül 2013

    Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize [email protected] adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayet Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden de ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Dara 20 Eylül 2013

    Sayenizde şikayetimi ilgililere ulaştır mışsınız. 6-7 defa Turkçell bana mesaj attı. Kartı aldığım bayii %100 beni haklı buldu.Turkcell'e tel. ettim. 17 dakika konuşma ücretini bana yazdılar. Kendileri de hattıma baktılar 45 günde 1 kere konuşmuşum o da 1 dakika.

  • Dara'nın Teşekkür Mesajı20 Eylül 2013

    Sayenizde şikayetimi ilgililere ulaştır mışsınız. 6-7 defa Turkçell bana mesaj attı. Kartı aldığım bayii %100 beni haklı buldu. Turkcell'e tel. ettim. 17 dakika konuşma ücretini bana yazdılar. Kendileri de hattıma baktılar 45 günde 1 kere konuşmuşum o da 1 dakika. Bu 64,70 TL'yi ödeyin size bir başka öneri sunalım dediler. Ben parayı ödettim. Şimdi 20 TL kart alıp kullanacağım. Sonsuz teşekkürlerimle...

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön