20 Mart 2013

Turkcell Faturama Cayma Bedeli Tutarı Yansıtılmış!

Turkcelle yaklaşık 20 yıldır 2 ayrı abone no ile hizmet alan bir müşteri olarak bu sefer çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Haydi Gel Tarifesi Küçük Paketten, H. G. T. Büyük Paketine geçiş yapmıştım ancak 22. 03. 2012 tarihli faturama yansımaması gerektiği halde Cayma Bedeli Haydigel Küçük Paket Fırsat 29, 97 tl ücret yansıtılmış.

Kampanya detaylarını kontrol ettiğimde linkte belirtildiği gibi ''Erken iptal ücreti yansımaksızın bir üst paket kampanyasına geçilebilir. '' bilgisi yer aldığı halde benim faturama nasıl böyle bir ücret yansıtılabiliyor ben bunun açıklamasını istiyorum ve çözüm bekliyorum.

Serap 1.315 Okunma

Cevaplar

  • Serap 01 Mayıs 2013

    Neden hala son yazdığım konu ile ilgili tarafıma bir geri dönüş yapılmadı Turkcell tarafından cevap beklemekteyim. Sayın Turkcell yetkilileri, Siz benim söylemek istediğimi anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Sizin verilmiştir dediğiniz bilgiler kampanyaya ait olan bilgiler değildir,hatalı bilgi vermeye devam ediyorsunuz. LÜtfen benim tarifeye ne zaman geçiş yaptıgıma bakınız, 22.02.2012 tarihinde haygi gel büyük paket tarifesine geçtiğime ve sizin o tarihdeki kampanya detaylarınızı sorgulayın size gönderdiğim linkteki (http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/haydi-gel-firsat-kampanyasi.aspx ) bilgide 29 Şubat 2012 tarihinde sona ermiştir diyor ve ben 22.02.2012 tarihinde 29 tl paket ücreti olan Haydi Gel Küçük Paketten,Büyük paketine geçiş yaptım.Sizin benden bu detayları daha iyi gördüğünüz ekranlarınız ve alt yapınız var;ben bir müşteri olarak bundan eminsem sizin çok daha iyi bilmiş olmanız gerekirdi.Bu kampanya içeriğinde deniliyorki '' Erken iptal ücreti yansımaksızın bir üst paket kampanyasına geçilebilir. '' siz bana neden cayma bedeli yansıtıyorsunuz ben bunun cevabını istiyorum. Demekki verdiğiniz bilgilerden yeterli cevabı alamadım ki sorunumu burdan tekrar ilettim. Bu sorunu çözmediniz ki bana başka talep ve şikayetleriniz için alternatif kanalları söylüyorsunuz. Beni bilinçsiz müşteri sanmayın sakın. Ben en kısa sürede konunun tekrar incelenmesini ve aynı cevap üzerinden donulmemesini istiyorum ve gerekirse farklı alternatifler sunularak müşteri memnuniyetini sağlamanızı bekliyorum.Gerekirse kendi hattımı başka operatore geçirmekle kalmayıp bu yaşadıgım olumsuzluktan dolayı ailemde Turkcell operatörü olan herkesi farklı operatörden hizmet almasını sağlayacağım. saygılar.

  • Serap 30 Mart 2013

    Neden hala son yazdığım konu ile ilgili tarafıma bir geri dönüş yapılmadı Turkcell tarafından cevap beklemekteyim.syg

  • Serap 21 Mart 2013

    Sayın Turkcell yetkilileri, Siz benim söylemek istediğimi anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Sizin verilmiştir dediğiniz bilgiler kampanyaya ait olan bilgiler değildir,hatalı bilgi vermeye devam ediyorsunuz. LÜtfen benim tarifeye ne zaman geçiş yaptıgıma bakınız, 22.02.2012 tarihinde haygi gel büyük paket tarifesine geçtiğime ve sizin o tarihdeki kampanya detaylarınızı sorgulayın size gönderdiğim linkteki (http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/haydi-gel-firsat-kampanyasi.aspx ) bilgide 29 Şubat 2012 tarihinde sona ermiştir diyor ve ben 22.02.2012 tarihinde 29 tl paket ücreti olan Haydi Gel Küçük Paketten,Büyük paketine geçiş yaptım.Sizin benden bu detayları daha iyi gördüğünüz ekranlarınız ve alt yapınız var;ben bir müşteri olarak bundan eminsem sizin çok daha iyi bilmiş olmanız gerekirdi.Bu kampanya içeriğinde deniliyorki '' Erken iptal ücreti yansımaksızın bir üst paket kampanyasına geçilebilir. '' siz bana neden cayma bedeli yansıtıyorsunuz ben bunun cevabını istiyorum. Demekki verdiğiniz bilgilerden yeterli cevabı alamadım ki sorunumu burdan tekrar ilettim. Bu sorunu çözmediniz ki bana başka talep ve şikayetleriniz için alternatif kanalları söylüyorsunuz. Beni bilinçsiz müşteri sanmayın sakın. Ben en kısa sürede konunun tekrar incelenmesini ve aynı cevap üzerinden donulmemesini istiyorum ve gerekirse farklı alternatifler sunularak müşteri memnuniyetini sağlamanızı bekliyorum.Gerekirse kendi hattımı başka operatore geçirmekle kalmayıp bu yaşadıgım olumsuzluktan dolayı ailemde Turkcell operatörü olan herkesi farklı operatörden hizmet almasını sağlayacağım. saygılar.

  • Turkcell Temsilcisi21 Mart 2013

    Müşteri Hizmetleri'ne yapılan başvuruya istinaden incelemeler sağlanmış ve müşterimize 20.03.2013 tarihinde bilgi verilmiştir. Kampanya içeriği hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize [email protected] adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayet Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön