11 Eylül 2013

Turkcell Bayisinden Telefonum Hakkında Bilgi Alamıyorum!

Özdemsan- Sancaktepe'den, mayıs ayının başında, HTC onex kampanya kapsamında aldığım GSM cep telefonu ilk haftasında hiç açılmadı. Bende Özdemsan'a geri götürdüm. Biz hallederiz dediler. 15 gün sonra sorduğumda MNG Kargo-Sancaktepe Şube ile 3 telefon gönderdiklerini KVK'da kargo paketi açıldığında poşetten iki telefon çıktığını ama 3 arıza formu çıktığını Özdemsan'a bildirmişler.

Açıkçası benim kızıma hediye aldığım telefon Özdemsan'la KVK arasında kayboldu. Tam 4 aydır ben kullanılmayan telefonun taksitlerini ödüyorum. Ne Özdemsan'dan nede MNG Kargo'dan net bir cevap alamıyorum. Bu konuyu Turkcell'in çözeceğine inanıyorum. Ben emekli bir kamu görevlisiyim.

Necdet 147 Okunma

Cevaplar

  • Necdet 20 Ocak 2014

    sancaktepe-Özdemsan (02166212526) dan 02.05.2013 HTC Oune X cihaz aldım cihaz aynı hafta hiç açılmadı. Bende özdemsan'ageri götürdüm. Onlarda MNG kargo ile KVK'ya göndermişler. Ben cihazı sorduğumda Özdemsan bana KVK bizi aradı paketten üç tamir fişi iki telefon çıktı poşette bantla yapıştırılmış demişler. MNG Kargo yazışmalara cevabı:KVK yırtık poşeti teslim almasalarmiş veya tutanakla teslim alsalarmış diyor. Sorumlu kim? Ben cihaza nezaman sahip olacağım. 9 aydır ben ödemelerimi düzenli yapıyorum. Sanıyorum bu işi Tüketici Mahkemesine götüreceğim Necdet Dülger.

  • Necdet 25 Eylül 2013

    Benim yeni muhatabım kim onu bir türlü çözemiyorum. Çünkü: Özdemsan'ı aradığımda konu ile turkcell ilgileniyor diyor. MNG ödeme yapaçaksa kime ve nezaman diye sorabileceğim kimse yok. Ben ödemeye devam ediyorum. İyi Turkcell diye düşünüyorum.

  • Turkcell Temsilcisi18 Eylül 2013

    Müşterimiz ile 18.09.2013 tarihinde aranarak görüşülmüştür. Müşterimizin şikayeti MNG Kargo firmasına iletilmiş ve gelen cevaba istinaden kendisine bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayetim Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş

  • Turkcell Temsilcisi16 Eylül 2013

    Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayet Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden de ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.

  • Necdet 14 Eylül 2013

    Turkcell favorim ama bir daha özdemsan-sacaktepe den alış veriş yapmam. Orada ki idareci konumundaki Selcuk'la da iyi dost olmama rağmen.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön