22 Nisan 2016

Turkcell 4,5G Çekmiyor...

4.5G diye diye kafamızı şişirdiler. Gittim hattımın üzerinden Turkcell'e taahhütlü 1000 TL'ye telefon aldım bir de. evden vazgeçtim sokakta bile internet ve şebeke kesilir mi arkadaşlar? Evde zaten internete hasret kaldım. 2016 yılındayız ve ben Türkiye'nin başkentinde ve Çankaya' da telefon sıkıntısı çekiyorum.

Turkcelli bırakalım adı altında imza kampanyası başlatmayı düşünüyorum arkadaşlar. Bu şikayeti yazmak için bile 49 dakikadır uğraşıyorum. Sana zerre kadar güvenim kalmadı Turkcell.

Bülent 80 Okunma

Cevaplar

  • Bülent 16 Mayıs 2016

    Suçum Turkcell kullanmak mı. Defalarca şikayet ettim ama hala değişen bir şey yok. Birlik mahallesinde bu Turkcell denen operatör aday adayı sıkıntılı işte. Lütfen bu işi bilenlere bırakın. Bunu okuyan kardeşlerim tek tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle Turkcell kullanmayın

  • Bülent 09 Mayıs 2016

    Ben şikayet etmekten bıktım. Ne hat var ne internet. Haram olsun aldığınız paralar

  • Bülent 09 Mayıs 2016

    Ben şikayet etmekten bıktım. Ne hat var ne internet. Haram olsun aldığınız paralar

  • Bülent 09 Mayıs 2016

    Ben şikayet etmekten bıktım. Ne hat var ne internet. Haram olsun aldığınız paralar

  • Bülent 09 Mayıs 2016

    Ben şikayet etmekten bıktım. Ne hat var ne internet. Haram olsun aldığınız paralar

  • Bülent 09 Mayıs 2016

    Ben şikayet etmekten bıktım. Ne hat var ne internet. Haram olsun aldığınız paralar

  • Bülent 25 Nisan 2016

    Turkcell reklamlarına aldanmayın. Çankaya birlik mahallesinde oturuyorum. Ne telefon çekiyo ne de internet. Kullanamadığım sözde hizmetin bedelini ödüyorum. Hattını Turkcell'e taşımak isteyen veya turkcel hattı almak isteyenler sakın ama sakınnnn böyle bir hata yapmayın

  • Turkcell Müşteri Temsilcisi25 Nisan 2016

    Müşterimizin Müşteri Hizmetlerimize yaptığı başvuruya istinaden inceleme yapılmakta olup inceleme sonrası müşterimize bilgi verilecektir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

  • Turkcell Müşteri Temsilcisi22 Nisan 2016

    Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön