Yanlış Fatura Tutarı Şoku

10 Kasım 08:17

31 Ekim 2024 tarihinde 15 GB + 2 GB 240 TL yeni dijital tarifesine hattımı taşıdım; 8 Kasım Cuma sabahı hattım kullanıma açıldı. Gelen SMS mesajlarında kampanyamın 240 TL olduğu yazıyordu ve ben yine de telefonla arayıp kontrol ettirmiştim (başıma gelecek içime doğmuş gibi). Ertesi sabah, 9 Kasım Cumartesi sabahı bana gelen SMS mesajıyla şoka uğradım; gelen mesajda fatura üst sınır limitine ulaştınız ve şu an için güncel tutarınız 355,483 TL olmuştur! Hemen 444 1 444'ü aradım; bir hata olmuş, düzeltiyoruz denildi. Peki dedim ama sıfırlanacak kesin değil mi, diye de kesin teyit aldım. Evet, siz telefonu kapattıktan sonra sıfırlanacak, merak etmeyin, denildi. Fakat şu an için benim güncel faturam 147,10 TL olarak güncellenmiş; yani fatura dönemi sonunda bunun üzerine 240 TL daha eklenecek! Rica ediyorum; hiçbir şekilde suçum olmadığı halde benim yine aynı konuşmaları yapmak için müşteri temsilcisine aynı konuları anlatmama gerek bırakmayın ve faturamı sıfırlayın; benden alınacak bu fazla 147,10 TL'yi faturamdan düşün.

Yanlış Hesaplanan Cayma Bedeli Mağduriyeti

Umut
29 Kasım 12:23
Yanlış Hesaplanan Cayma Bedeli Mağduriyeti

Türk Telekom Cayma Bedeli Şoku: Taahhüt Yanıltması!

Emrah
06 Aralık 18:36