Türk Telekom'un Referans Sistemi Sorunu

22 Aralık 2024 09:45

Türk Telekom, 'Jandarma 40' adında bir tarife paketi çıkartıyor. Üç kişiye kadar referans olabileceğimiz belirtiliyor, ancak bunu ne müşteri hizmetleri, ne bayiler, ne de genel müdürlük çalışanları biliyor. Sorunu çözün diye aradığımda hepsi yalan söylüyor. Kısır döngünün sona ererek referans sisteminin yapılmasını istiyorum. Oluşturduğum şikayet taleplerini, müşteriyi aramadan ve cevap vermeden kapatıyorlar.

23 Aralık 2024 12:42

Eşim Türk Telekom kullanıcı jandarma 40 tarifesine taahhüt bitime 3 gün kala müşteri hizmetlerini defalarca aramamıza bayiye defalarca gitmemize rağmen çözüm bulunamadığı gibi fatura bedeli 1100 TL gibirakam çıkartıldı eşimin kullandığı numara ile ilgili oluşturulan haksız faturanın düzeltilmesini talep ediyorum

22 Aralık 2024 09:30

Müşteri hizmetlerini arayarak kimsenin yardımcı olmadığını söylüyorum ve yetkili sorunu çözecek birine bağlanmak istediğimde utanmadan yüz yüze kanalları deneyin diyorlar bayiye gidiyorum referans formu doldurmam gerekiyor Muş müşteri hizmetleri böyle diyor dedim bayi bana müşteri hizmetleri hiçbir şey bilmiyor sadece vatandaşı mağdur ediyorlar deniyor nasıl bir kurum haline geldiniz Türk Telekom olarak sorunun çözülmesini istiyorum

Sağlık olsun diyelim

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyordum. Defalarca genel merkeze gittim. Müşteri hizmetlerini aradım. Hepsinin söylediği tek şey, '' ya yeni hat alınacak ya da mevcut hattı başka operatöre geçireceksiniz, sonrasında tekrar Türk Telekom'a geçiş yapacaksınız. Ancak bu şekilde referans işlemini gerçekleştirebiliriz '' diye bilgi verdiler ama sanırım çözümünü buldum. Eşim de Türk Telekom kullanıyor bugün itibari ile (10.01.2025 ) taahhüdü biteceği için yenileme, taahhüt verme vs yapmadım. Taahhüt bugün itibari ile bitti ve SMS ile referans işlemini sağladım ve de eşimin Emniyet Yeni 40 Tarifesine geçişi oldu. Sanırım tüm sorun referans olunmak istenen hattın taahhütlü olması. Taahhüt bitince sıkıntı kalmadı. Referans sorunu yaşayan herkes bu şekilde bir yol izlerse sorunları çözülecek diye düşünüyorum.

Ramazan

Teşekkür ederim bilgilendirme için ama benim taahhüt bitiminde de denedim yine yapamadılar sözde başka hat ya da faturasız hatta kalması sonrasında faturalı ya geçmesi gerek dediler yapmaktan vazgeçtim artık

Cemil sonuçtan memnun değil

Cemil
09 Temmuz 2024 02:37
Türk Telekom EGM Referans Sorunu
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Sedef
26 Ocak 19:47