Türk Telekom Şubesinde Yedek Sim Kart Ücreti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

11 Kasım 23:00

Türk Telekom Prime Mall AVM'deki şubesinden yedek sim kart çıkartmak istediğimde, görevli personelin yaka kartında okuduğum ve ismi E**** olarak aklımda kalan kişi, benden sim kart parası olarak 300 TL talep etti. Ben de şahsa '300 TL faturaya mı yansıtılacak?' dediğimde, elde alacağını ve faturaya yansıtılmadığını söyledi. 300 TL karşılığında fiş veya fatura istediğimde, şu anda sistem arızası olduğunu ve fiş veya fatura veremediklerini beyan etti. Neden yedek sim 15 TL iken 300 TL istediğini sorduğumda, eleman üst perdeden konuşarak 'Müdürlüğe gidin o zaman, buraya neden geliyorsunuz?' gibi cümleler sarf etti. Onun seviyesine inmemek için oradan ayrıldım. Açıkçası, personelin müşteri hizmetleri vasatın altında. Benim şikayetim, Türk Telekom olarak bayilerinizin bu hususlarla ilgili denetim yapıp yapmadığıdır. Bu ve bunun gibi elemanlar sizlere müşteri kaybı yaşatır. Bu hususta personel hakkında idari işlem yaparsanız, ifade veririm. Gelişmelerden haberdar olmak isterim. Bu durumu ayrıca sosyal paylaşım sitelerinde aynı şekilde anlatacağım, bilgilerinize.

Türk Telekom Kategorileri