Türk Telekom Mobil İçerik Servisleri
Türk Telekom içerik servisi adı altında abone olmadığım halde 37 TL tutarında fatura bedeli yansıttı. Tesadüfen ödeme talimatında faturayı gördüm. Telekom sürekli bu şekilde bir ücretleme yapıyor. Haberim olmadan yapılan bu ücretin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Türk Telekom Abone Olunmayan İçerik Servisleri
Türk Telekom içerik servisi adı altında abone olmadığım halde 70-80 TL tutarında fatura bedeli yansıttı. Tesadüfen ödeme talimatında faturayı gördüm. Telekom sürekli bu şekilde bir ücretleme yapıyor. Haberim olmadan yapılan bu ücretin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Türk Telekom Fiks Ödeme Talimatı Beklemede Duruyor
Fiks Paket talimatı yüklememe rağmen işlem olmuyor? Talimatlarda bekliyor? Konu hakkında dönüş bekliyorum.

Türk Telekom Ölen Annemin 2 Sene Sonrasında Kapalı Telefonu İçin İcra Gönderilmesi
Köyde zaman zaman rahmetli annemin kaldığı ve yaklaşık 5-6 yıldır kullanılmayan ev telefon hattının otomatik ödemesini annem rahmetli olduktan sonra durdurdum. O evde annem harici kimse yaşamadığından ve hattın kapatılması kendisi tarafından yapılabileceğinden işlem yapamadım. O telefon hattına ait ...
Türk Telekom'un Yaptığı Haksız Uygulama
Otomatik ödeme talimatı. Türk Telekom otomatik ödeme talimatı olmasına rağmen hattımızı kafasına göre kısıtlama yapıyor hiçbir bildirimde bulunmadan. 9. Ayda bitecek sözleşmeden dolayı 1950 TL cayma bedeli talep ediyorlar.
Türk Telekom'dan internet hizmeti alıyorum sürekli fatura ödenmedi diye internet kesiliyor kardeşim benim otomatik ödeme talimatım var madem otomatik ödeme talimatı diye bir hizmetten yararlanıyorum ödeme işlemini banka ile çözeceksiniz bana neden sürekli kesme bedeli alabilmek için internetimi kesiyorsunuz. En kısa zamanda sizden kurtulup farklı bir firmaya geçeceğim yetti artık sizinle yaşadığım sıkıntı yıllardır kendinize çeki düzen vermediniz herkes sizden şikayet ediyor bıktım artık yaşadığım sorunlardan bilgi vereceğiz diye beni aramaya kalkmayın. 3 yıl farklı adreste s*** kullandım bir kere bile sorun yaşamadım fakat şu anki adresimde farklı firma olmadığı için Türk Telekom kullanmak zorunda kalmıştım, artık faklı firmada hizmet vermeye başladı en kısa zamanda sizden kurtulacağım. Hatta öyle ki apartmanımdaki tüm daireler akrabalarım onlarında değiştirmesine ön ayak olacağım. Her ay farklı bir sorunla uğraşmaktan artık yoruldum.