Türk Telekom Mailleri Kontrol Etmiyor İletişim Kurulamıyor

Sena
14 Ağustos 20:42

Türk Telekom nakil işleminde mail adreslerine nakil evraklarını atmamızı isteyip attıktan sonra sonucuna yönelik hiçbir bilgilendirme yapmadan nakil başvurusunu iptal etmeleri ve nakil yapmamalarına rağmen kullanılmayan internetin faturasını kesmeleri problemini yaşayanlardan biriyim. Evrakları görüntüleyen bir birim yoksa nakil için evrakları niye istiyorsunuz? Kontrol de edilmiyor. Ayrıca nasıl anlayacağım evraklarda ne eksik, kabul edildi mi diye soruyorum. 'Fatura gelirse anlarsınız' cevabını alıyorum. Deneme yanılma mı yapacağız 1 yıl boyunca? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?

29 Ağustos 12:36

Nakil talebim 3 aydır sonuçlanmadı 15 günde bir evrakların tamamı doğru mail adresine gönderilmesine rağmen gerekçesiz şekilde ön nakil talebim iptal edilip ücret yansıtılıyor bilgilendirme yapılmıyor ve ben fatura geldikçe nakil talebimin iptal edildiğini anlıyorum. Tekrar nakil talebi oluşturup defalarca evrak gönderiyorum 15 gün sonrasında yine ön nakil talebi iptal ediliyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum hangi evrak eksik neden iptal edildi diyorum biz ilgilenmiyoruz ilgili birime bağlayamayız deniyor kısır döngüye dönüştü iyice 21. Yyda şehir merkezinde yaşayıp altyapı olmaması sebebiyle internet kullanamadığım gibi kullanmadığım internetin de faturasını ödüyorum şaka gibi

29 Ağustos 12:34

14 Ağustos 20:16

Nakil başvurusu oluşturdum 2 aydır rezil oluyorum. Nakil gerçekleşene kadar fatura ödenmemesi gerekirken Nakil evraklarınız gelmediği için nakil talebiniz kendiliğinden iptal edilmiştir deniyor ve fatura yansıtılıyor evrakları mail attığım halde mail kontrol edilmiyor evraklarınızı görüntüleme yetkimiz yok deniyor. Şehir merkezinde tüm kurumlara yakın bir mahallede otururken altyapı yok bir yıla kadar bekleyin deniyor hem bekletip hem fatura yansıtılıyor. Kullanılmayan internetin faturası hala kesilmeye devam ediyor

Türk Telekom Fazla Gelen Fatura!

Zübeyde
28 Ağustos 13:31

Türk Telekom Kadar İş Bilmeyen Bir Firma Yoktur!

Erol
24 Ağustos 11:00

Türk Telekom Yanlışlıkla Kesilen Fatura Sonrası İade Yapılmadı!

Hakan
17 Ağustos 20:57