Türk Telekom İle Sürekli Arıza Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

09 Kasım 2024 18:23

Türk Telekom pişmanlıktır.
1 ayda ikinci kez evime çağırdığım arıza onarım ekibi oldu. Arızada bir şey değil yani gelip 5 dakika kablo ucu kesip gidecekler. Oluşan arıza fiber kablonun bağlandığı küçük cihazın üzerinde alarm ışığı kırmızı yanıyor geçen seferde aynısı oldu. Arıza kaydı oluşturup 48 saat içerisinde ekip gelecek dediler. Ekipler 2-3 gün sonra gelip dediğim gibi 5 dakika da kablo ucu kesip cihaza bağladılar ve sorun çözüldü. O kadar çalışıp eve geliyorum kimsenin dokunmadığı kablo ne hikmetse kendi kendine arıza veriyor. Müşteri temsilcisi de haklısınız demekten başka bir şey diyemiyor. Diyecek bir şey yok yani saçma bir sebepten dolayı parasını ödediğim interneti kullanamıyorum. Ekipler bugün gelip çözsünler diyorum. Sorununuzun aciliyetini bildirdim diyorlar. Siz bildirdiniz fakat ekipler gelecek mi? Normalde büyük konuştum bir daha bu Türk Telekom'u geçmeyeceğim dedim ve başka altyapı olmadığı için geçmek zorun kaldım. Keşke yapmasaydım. Bölgede başka altyapı yok diye de istediği gibi hareket ediyorlar çünkü adamların rakipleri yok. Bir de bana bu olaydan dolayı 2GB Türk Telekom mobil hatlarda internet bahşediyorlar. Allah razı olsun. Evde Türk Telekom mobil kullanan yok. Zaten 2 GB günümüz internetinde neye yeter. Bu ekiplerin gelmesi için rahat 3-4 gün bekleyeceğim mecbur o kadar para veriyoruz. Paramızla rezil oluyoruz resmen. Bana kullanmadığım günlerin parasını verin. Abicim kimseye bilmem bir şey yerine koymayın nedir bu ya? Bir gün fatura ödeme günü geçsin interneti kapatmayı biliyorsunuz. O zaman düzgün internet sağlayın müşterilerinize. Bu şikayetim burada kalmayacak. Gelip internetimi açın ya da kullanmadığım günlerin parasını verin. Arkadaşlar Türk Telekom pişmanlıktır. Gelll meyin. 2 yıl Superonline kullandım böyle muamele görmedim ne yazık ki gelip bunların oyuncağı oldum yine. 3 aydır kullanıyoruz. Bu 2 ya. Bu ikinci kez oluyor. Normal mi?

İklim sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 19:07

08 Ekim 2024 13:51

27 Aralık 2024 20:38

Bayramda Ve Sonrasında Sürekli Kesilen İnternetle Mağduriyet

Ayşegül
24 Haziran 21:15
Sena sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 00:38
Türk Telekom Kategorileri