Türk Telekom ile ilgili
  •   Çözüldü

Türk Telekom Her Elektrik Kesintisinde Günlerce Ev İnternetini Kullanamıyoruz

Elif
Elif 20 Mart 16:39

V*** ve Türk Telekom net kullanıyoruz oturduğumuz binada. Her elektrik gidip gelmesinde en az 3 gün internet kullanamıyor hiç kimse. Arıza kaydı oluşturuldu günlerce gelen giden yok. Telefon internet paketimiz doluyor, ekstra ödemeler yapıyor bu kadar insan mağduruz.

1 hafta önce

Türk Telekom Telekom'dan İnternet Hizmeti Alamıyorum

3 tam gün geçmesine rağmen Türk Telekom'dan hala internet hizmeti alamıyorum! Sağlıklı bir açıklama, bilgilendirme falan da yok... Daha kaç gün internetsiz kalacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Bütün işim gücüm kitlendi. Bana veremediği hizmet nedeniyle internet sağlayıcımı değiştirmek istediğimde,...

Cem
1 hafta önce

Türk Telekom Mobil Ödeme Sorunu

Türk Telekom hattımda mobil ödeme limitim görünmesine rağmen mobil ödeme yapamıyorum. Daha önce kayıt açtığımda bu limit haziran ayı için verilmiş bilgisi sağlandı. Fakat Mayıs ayında neden limit tanımlanmadığı hakkında bilgi vermedi. Konuyla ilgili detaylı bilgi beklemekteyim

3 hafta önce

İnternetimin Kapanması Türk Telekom Mağduriyet

İnternet faturam 2. fatura gelmeden o gün kapatıldı. Kapatıldığını anladığım an ödeme yapmama rağmen 24 saat içinde açılacağı söylendi ancak açılmadı ve saatlerce mağduriyet yaşadım. Bu mağduriyetin müşteri hizmetleri tarafından ters tavırlarla oluşması hoş değil.

25 Nisan

TT Mobil İcra Dosyasını Kapatmıyor

TT mobil ödemesi yaptığımız halde. Hala borçlu gözüküyoruz. İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi 2019/17630 2019-05-17 12:11:04.0 Borçlu. Bu durumu çözer misiniz. Lütfen çözünüz. İcra borçlu gözüküyor, Acil çözer misiniz, Türk Telekom acil çözer misiniz. Çözmenizi bekliyoruz.