Türk Telekom Her Elektrik Kesintisinde Günlerce Ev İnternetini Kullanamıyoruz

3 tam gün geçmesine rağmen Türk Telekom'dan hala internet hizmeti alamıyorum! Sağlıklı bir açıklama, bilgilendirme falan da yok... Daha kaç gün internetsiz kalacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Bütün işim gücüm kitlendi. Bana veremediği hizmet nedeniyle internet sağlayıcımı değiştirmek istediğimde,...
Türk Telekom müşterisiyim. Tarifemi benim onayım olmadan değiştirdiler. Sonra bunun için müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturdum aradan 3 gün geçince tarife değişikliğiniz onaylandı deyip faturama iki tarifenin ücreti de yansıdı. Onayım olmayan bir şeyin ödemesini yapmak istemiyorum.
Türk Telekom hattımda mobil ödeme limitim görünmesine rağmen mobil ödeme yapamıyorum. Daha önce kayıt açtığımda bu limit haziran ayı için verilmiş bilgisi sağlandı. Fakat Mayıs ayında neden limit tanımlanmadığı hakkında bilgi vermedi. Konuyla ilgili detaylı bilgi beklemekteyim
İnternet faturam 2. fatura gelmeden o gün kapatıldı. Kapatıldığını anladığım an ödeme yapmama rağmen 24 saat içinde açılacağı söylendi ancak açılmadı ve saatlerce mağduriyet yaşadım. Bu mağduriyetin müşteri hizmetleri tarafından ters tavırlarla oluşması hoş değil.
TT mobil ödemesi yaptığımız halde. Hala borçlu gözüküyoruz. İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi 2019/17630 2019-05-17 12:11:04.0 Borçlu. Bu durumu çözer misiniz. Lütfen çözünüz. İcra borçlu gözüküyor, Acil çözer misiniz, Türk Telekom acil çözer misiniz. Çözmenizi bekliyoruz.
V*** ve Türk Telekom net kullanıyoruz oturduğumuz binada. Her elektrik gidip gelmesinde en az 3 gün internet kullanamıyor hiç kimse. Arıza kaydı oluşturuldu günlerce gelen giden yok. Telefon internet paketimiz doluyor, ekstra ödemeler yapıyor bu kadar insan mağduruz.