Sürekli İnternet Kesintisi Ve İletişimsizlik Sorunu

12 Kasım 00:06

3 haftadır evimde gün aşırı 6 ila 14 saat arasında internet kesiliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda teknik destek diye bağladıkları yerin tek söylediği "bölgenizde arıza var ekiplerimiz çalışmakta tahmini... Saatte açılacaktır." asla düzeltilemeyen bu arızanın ne olduğunu, arızayı nereden öğrenebileceğimi söylediğimi söylemiyorlar. Ben nasıl bir kullanıcıyım çok merak ediyorum. Parası vererek kullandığım bir hizmet için bir açıklama veya açıklamayı yapacak muhatap karşımda bulamıyorum. Kaçıncı dünya ülkesinde yaşıyoruz biz. Evden çalışan biri olarak kaç gündür mobil internetimde almadığım ek paket kalmadı. En son bir temsilci müdürlüğe şikayet edebilirsiniz dediğinde de bana en yakın Telekom müdürlüğünü sordum ve telefon yüzüme kapatıldı. Ne bir özür ne bir mesaj ne bir bilgilendirme siz nasıl bir telekomünikasyon şirketisiniz. En kısa sürede cayma bedelini de yakacağım hem mobil hem ev interneti için başka firma kullanacağım. Böyle bir çağda böyle bir şirketin bu iletişimsizliği sürdürmesi kabul edilemez.

Ela
07 Mayıs 12:51