10 Kasım 08:39

Dün 9 Kasım günü Vodafone geçmek için başvurdu. 10 Kasım'da TT taahhüdüm bitti. 875 TL güncel fatura yazmışlar. Hat taşıma başvuru nedeniyle pakette alınamıyor. 1 gün için 875 TL. De ney TT ma çok yazık.!
Düzeltilmesini istiyorum. Acilen zaten İnternet dayanmıyor.!.

12 Kasım 20:29

9 Kasım günü İnternet hizmetinden memnun olmadım için başka hatta geçiş başvurusu yaptım. Ve 11 Kasım 16.35'te geçiş yaptım. Bu sürede 10 Kasım 00.00 da taahhüdüm bitti. Taahhüt sonrası özellikle hiçbir şekilde konuşma veya internet kullanmadım. Ama herhangi bir taahhüt veya sözleşmem olmadığı halde 1.5 gün içinde 875 TL güncel borç yansıtılmış. Şimdiye kadar uyarı SMS gelmezken 3 gün sonra bilgilendirme SMS geldi. Düzeltilmesini rica ediyorum.

11 Kasım 20:34

9 Kasım günü İnternet hizmetinden memnun olmadım için başka hatta geçiş başvurusu yaptım. Ve 11 Kasım 16.35'te geçiş yaptım. Bu sürede 10 Kasım 00.00 da taahhüdüm bitti. Taahhüt sonrası özellikle hiçbir şekilde konuşma veya internet kullanmadım. Ama herhangi bir taahhüt veya sözleşmem olmadığı halde 1.5 gün içinde 875 TL güncel borç yansıtılmış. Düzeltilmesini rica ediyorum.

10 Kasım 08:42

9 Kasım günü Vodafone geçmek için başvurdu. 10 Kasım'da TT taahhüdüm bitti. Bugün 875 TL güncel fatura yazmışlar. Yarın Hat geçişi yapılacak. Hat taşıma başvuru nedeniyle pakette alınamıyor zaten 1 gün için 875 TL. De ney TT ma çok yazık.! Düzeltilmesini istiyorum. Acilen zaten İnternet dayanmıyor.!.

Şener
12 Kasım 15:05

Daha bugün 3 gün sonra bilgilendirme mesajı geliyor.

İsmail
30 Mart 15:23