31 Ekim 2016

Türk Telekom TTNE Dondurmak Yerine Arıza Kaydı Açmış!

O kadar sinirli, öfkeli ve mağdurum ki söze nasıl başlayacağımı bilemiyorım. Yıllardır Türk Telekom TTNET müşterisiyim. Bu ay yaşadığım sıkıntıyı koca bir yıl yaşamış gibi oldum. Kendimde kurumsal bir firmada çalışmaktayım. En iyi hizmeti ve müşteri memnuniyeti konusunda çok düzenli çalıyorum.

Olay, 10.09.2016 tarihinde internet taahhüdüm bittiği konusunda ev telefonum aranmış, ona istinaden 19.09.2016 tarihi saat 21:00 - 22:00 saatleri arasında müşteri hizmetleri ile görüştüm ve interneti dondurmak için talimat verdim. Hanımefendi dondurma talebi yerine arıza kaydı açmış. Şu 82,75 TL fatura gelmiş. Hemen arayıp şikayet ettim. Faturayı asla kabul etmiyorum. Ses kayıtlarım dinlensin, sizin hatanız yüzünden ben neden mağdur kalayım. Sonuç nedir? Şikayetim için fatura iadem onaylanmamış. Ayrıca müşteri hizmetlerinde ki çalışanları çok kaba.

Elif 159 Okunma

Cevaplar

  • Elif 30 Aralık 2016

    Türk Telekom bir çözüm üretmediği gibi hizmet aldığım internet hat kapama açma bedeli fatura yatsıttılar mecburen faturaları ödedim internetime bağlı sabit hat görüşme detay kayıtlarımın dökümünü istiyorum bana vermemekte direniyorlar.

  • Elif 05 Aralık 2016

    Türk Telekom yetkilisi bugün beni arayıp hat dondurma talebiniz ses kayıtlarına ulaşılamıyor böyle bir kaydınız yok deniyor peki o zaman diyorum sabit hat ev telefonum fatura detaylarını bana mail atın diyorum göndermiyorlar nasıl bir işlem yapıyorlar beni uğraştırıp şu an faturam faize biniyor bir kere daha mağdur ediyorlar çözüm üretilmiyor ev telefon fatura detayı mı mail atsınlar o zman

  • Elif 30 Kasım 2016

    70***54 nolu hizmet aldığım internet dondurma talebimle ilgili fatura yansıması hakkında halen Türk Telekom dan bir cevap yok

  • Elif 17 Kasım 2016

    Türk Telekom, neden halen problemime çözüm sağlanmamaktadır geri dönüş neden yapılmıyor. Sisteminizin problemi yüzünden her gün telefonuma fatura borcunuz var diye SMS gelmektedir Tekrar söylüyorum bu bedeli bana ödettirmeye hakkınız yok çözüm sağlayın lütfen gerekirse müdürlerinizle mi konuşacak kiminle halledilecekse halledin lütfen. Sizi aramaktan telefon faturam bile yüksek geldi artık ilgilenmenizi rica ederim Aramaktan sıkıldım

  • Elif 15 Kasım 2016

    Merhaba; Turtktelekom halen şikayetime çözüm salamadı ve sürekli telefonuma SMS geliyor faturanızı ödeyiniz diye sistemlerinde yaşanan sorun bedelini neden bana ödetiyorlar ve geri dönmüyorlar bu nasıl bir hizmet birçok kişi benim gibi mağdur. Böyle kurumsallık olmaz şikayetimi tekrar dile getiriyorum çözüm sağlanmasını rica ediyorum sizin sisteminizi sorununu bana ödettirmeyin

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön