09 Ekim 2015

Türk Telekom Telefon Hattı Kesik!

Yine sağ olsun Türk Telekom hayatımı mafvediyor. Evde telefon kullanmıyorum sadece internet için bu firmaya ayda 25 TL para ödüyorum onu da zehir ediyorlar bana. Evde telefon hattım yok, arıyorum hep arıza kaydı oluşturuyorlar ve dönüş yapan yok.

27 Mart 2014 15 gün hattım yoktu şimdi de böyle olacaksa ben yasal yollar ile hakkımı arayacağım. Kullanmadığım hizmetler için para vermekten usandım artık. Bu kadar ilgisizlik olamaz inanın bana. Aldığınız paranın lütfen hakkını verin...

Yusuf 172 Okunma

Cevaplar

  • Yusuf 02 Kasım 2015

    1 ayda sadece 5 gün hattımıza kavuştuk. Artık sadece şikayet hattına güveniyorum. Yine hattım kesik bu sefer bölgesel çalışma var diyorlar ve 2 gündür hattım yok. Benim bu mağduriyetimi kim karşılayacak ne internetim var ne de hattım. Genel bir çalışma yapanda yok kaç gün sürecek bu çalışma merak ediyorum. Evi satma durumuna geldim ayıptır ya

  • Yusuf 14 Ekim 2015

    4 gündür telefon hattım yok arıza kaydı oluşturdum gelip bakan yok. 48 saat doldu şikayet ettim umursayan yok hatta biri aradı telefon tarifeleri hakkında bilgi verdi. Hepsini geçtimde şu an bana mesaj geldi sorununuz çözümlemmıştır diye devam ediyorsa 444 1444 arayın diyor. Bu kadar yalan dolan olmaz biz saf değil ben sorunu biliyorum direğe gelen kabloyu inşaat yapan Müteahhit koparmış. Ben kabloyu işaretledim hala aynı yerinde yola uzanmış duruyor gelip bakmamışlar bile. Cumartesi kurtulup pazartesiye sallayacaklar. Müşteri hız girüşmelerinde hep dedim saten bu 1 hafta sürer diye biliyorum ben başıma gelecekleri. Ben paramı ınternet ve telefon kazanıyorum ve artık yeter yalanlarınız dava

  • Yusuf 14 Ekim 2015

    4 gündür telefon hattım yok arıza kaydı oluşturdum gelip bakan yok. 48 saat doldu şikayet ettim umursayan yok hatta biri aradı telefon tarifeleri hakkında bilgi verdi. Hepsini geçtimde şu an bana mesaj geldi sorununuz çözümlemmıştır diye devam ediyorsa 444 1444 arayın diyor. Bu kadar yalan dolan olmaz biz saf değil ben sorunu biliyorum direğe gelen kabloyu inşaat yapan Müteahhit koparmış. Ben kabloyu işaretledim hala aynı yerinde yola uzanmış duruyor gelip bakmamışlar bile. Cumartesi kurtulup pazartesiye sallayacaklar. Müşteri hız girüşmelerinde hep dedim saten bu 1 hafta sürer diye biliyorum ben başıma gelecekleri. Ben paramı ınternet ve telefon kazanıyorum ve artık yeter yalanlarınız dava açacağım. Sorun çözülu

  • Yusuf 11 Ekim 2015

    4 gündür telefon hattım yok arıza kaydı oluşturdum gelip bakan yok. 48 saat doldu şikayet ettim umursayan yok hatta biri aradı telefon tarifeleri hakkında bilgi verdi. Hepsini geçtimde şu an bana mesaj geldi sorununuz çözümlemmıştır diye devam ediyorsa 444 1444 arayın diyor. Bu kadar yalan dolan olmaz biz saf değil ben sorunu biliyorum direğe gelen kabloyu inşaat yapan Müteahhit koparmış. Ben kabloyu işaretledim hala aynı yerinde yola uzanmış duruyor gelip bakmamışlar bile. Cumartesi kurtulup pazartesiye sallayacaklar. Müşteri hız girüşmelerinde hep dedim saten bu 1 hafta sürer diye biliyorum ben başıma gelecekleri. Ben paramı ınternet ve telefon kazanıyorum ve artık yeter yalanlarınız dava

  • Yusuf 09 Ekim 2015

    An itibari ile 48 saati doldurduk ve şikayetimizi yaptık ne ise yarayacaksa artık. Yarin cumartesi kimseden ses cikmaz pazar kapalı. Ben artık kullanmadığım hizmetin parasını ödemek istemiyorum. paramı internet ve telefon dan kazaniyorum yapulan çok ayıp. Bir mesaj bile yazilmamis sorun hakkında yaa

  • Türk Telekom Temsilcisi09 Ekim 2015

    Sayın Yusuf Bey, Size destek olma fırsatını bize sunmanızdan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Sikayetvar.com sitesi aracılığıyla iletmiş olduğunuz talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Konu inceleme aşamasındadır, en kısa sürede sonuçlandırılarak gerekli bilgilendirme tarafınıza yapılacaktır. Türk Telekom’a göstermiş olduğunuz ilginiz için firmamız adına teşekkür ederim. Saygılarımla. Necibe Dere Müşteri İlişkileri Uzmanı ETKİLEŞİM KANALLARIMIZ Türk Telekom ürün, hizmetlerimiz ve iş süreçlerimiz ile ilgili tüm konulardaki şikayet ve başvurularınızı aşağıdaki iletişim kanallarımıza iletebilirsiniz: - Türk Telekom Çağrı Merkezi : 444 1 444 (7/24 hizmet verilmektedir) Kurumsal Müşterilerimiz için Çağrı Merkezi: 444 4 564 Toptan ve Uluslararası Müşteri Hizmetleri: 444 8 786 (Çağrı merkezlerimize gelen aramalar tüm operatörlerin kendi şehir içi arama tarifeleri üzerinden ücretlendirilmektedir.) - E-posta : [email protected] - Faks: 312 306 07 32 - SMS: “YARDIM” yazın boşluk bırakıp talebinizi 6616’ ya gönderin - www.turktelekom.com.tr internet sitemizden “Tüketici Şikayetleri”ni tıklayarak ilgili form üzerinden iletebilirsiniz - Sosyal Paylaşım Siteleri : http://twitter.com/TTDestek ve http://www.facebook.com/TurkTelekom - Türk Telekom Ofisleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön