Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili
  •   Çözüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Ücretim Hala Yatırılmadı

Yunus
Yunus 29 Aralık 2022 12:10

Edirne 54. Mekanize piyade tugayı komutanlığı dönüş yol ücretimiz hala yatmadı. Bu nasıl bir sorumsuzluktur. TSK? Terhis olmadan 2-3 gün öncesinden yatması gereken bir ücreti hala yatırmadınız belki insanların dönmeye parası yok bir an önce gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

08 Mayıs

Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Paramı Alamıyorum

Askerliğimi dün bitirdim. Benim derdim ilk acemiye giderken, yani 48. Piyade Eğitim Alayı Tokat Merkeze giderken yol paramı aldım, ama Tokattan ustaya geçerken cepten verdiğimiz para yatmadı. Tokat yatırmadı. Bu ne demek oluyor? 750 TL para verdim. Şikayette bulunacağım. İlgili makamlarda.

06 Nisan

Türk Silahlı Kuvvetleri Param Yatmadı

Askerliğim biti ama hala askerlik maaşımı alamdım bu konuda yardımcı olabilir misiniz Kıbrıs'ta yaptım 28 mekanize piyade tümeni 61.piyade alayı 1.piyade taburu 2. Piyade bölüğü de yaptım ama daha hiç maaşımı alamadım yatmadı askerlik yaptığım yerle konuştum yatacak dediler ama maalesef bir yıl oldu...

10 Mart

Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Parası

Acemiliği Amasya 15. Piyade eğitim tugayında yaptım usta birliğine geçtim 2 aydır bir ücret yatırılmadı hala PTT'ye gittim 3 sefer olmadığı söylendi diğer arkadaşlarımda mağdur. Amasya gibi bir yerde askerlere daha çok önem verilmesi gerekiyor nereye başvurayım bilmiyorum.

• profile
1 Destekçi

1 Yorum

İlknur
İlknur

Orada askerlik nasıl nişanlımın askerliği oraya çıktı