Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Paramı Alamıyorum

08 Mayıs

Askerliğimi dün bitirdim. Benim derdim ilk acemiye giderken, yani 48. Piyade Eğitim Alayı Tokat Merkeze giderken yol paramı aldım, ama Tokattan ustaya geçerken cepten verdiğimiz para yatmadı. Tokat yatırmadı. Bu ne demek oluyor? 750 TL para verdim. Şikayette bulunacağım. İlgili makamlarda.

Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Parası

10 Mart

Acemiliği Amasya 15. Piyade eğitim tugayında yaptım usta birliğine geçtim 2 aydır bir ücret yatırılmadı hala PTT'ye gittim 3 sefer olmadığı söylendi diğer arkadaşlarımda mağdur. Amasya gibi bir yerde askerlere daha çok önem verilmesi gerekiyor nereye başvurayım bilmiyorum.

Türk Silahlı Kuvvetleri Dağıtım İzin Hakkı

18 Şubat

58. Piyade dağ komandosunda Askerlere Dağıtım izni vermiyorlar. Usta birliği için sormuyorlar bile dağıtım izni istiyor mu diye bu onların hakkı gitmeden önce ailesini görmeye hakları var kafa izni dinleme hakkına sahipler. Bunun çözümünü 24 Şubat yemin töreninden önce çözmenizi gereğinin yapılmasın...

Türk Silahlı Kuvvetleri 07.09.2023 Da Askerlik

28 Temmuz

Selam, iyi günler. Ben Tokat'ta askerliğimi yapmak istemiyorum çünkü ustalık doğuya atıyorlar ve abilerim hepsi doğuda yaptı. 3 yıl önce abim orada yaptı, Şırnak'ta da bir abim yaptı, bir de Tunceli'de yaptı. İhtiraz etmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

1 Yorum

Asmin

Merhaba size bir sorum olacak acemi birliğinde olan nişanlım hasta revire giderseniz askerliğiniz uzar deniyor bu doğru mu acaba? Lütfen cevap verir misiniz?

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.