Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Param Yatırmadılar.?

Askerliğimi kuzey Kıbrıs gazimağusa 28. Mekanize tümeni 61. Piyade alayı 1. Piyade taburu 1. Piyade bölüğü 3. Piyade takımında o**** b**** adında askerliğimi yapmış bulunmaktayım askeri maaşım hala yatmadı ağustos ve eylül maaşım ve yol param yatmadı gereğinin yapılmasını arz ederim.
Türk Silahlı Kuvvetleri ağustos ayı maaşım ve geri dönüş yol paramı yatırmadı. Şu anda zaten işsizim lütfen ilgilenin askere değer verin Kıbrıs'tan zor güç evime geldim ve teskere olalı 1 aya yaklaştı hala yatmadı. Devlet büyükleri sesimizi duyun askerlere değer verin.
Güney Kıbrıs gazı mağusa gülseren kışlası hava savunma taburunda askerlik yaptım. 4c tertibim ve 7 ay geçmesine bile hala askerlik paramı yatırmadılar. Şimdi mağdurum ben ve komutanların alakasızlığı yüzünden şimdi çok mağdurum. Sizden ricam bu işi halledin.
Kıbrıs 1. Tabur dan geleli 6 ay önce terhis oldum. Dönüş yol parasını hala yatırmadılar normal benim gibi bir çok asker arkadaşım da aynı konudan rahatsız herkes cebinden para verip bilet alıyorsa terhis olmadan 1 2 gün önce yatması gereken yol ücretleri 1 ay geçmesine rağmen yatmadı. Konuyla ilgili sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyorum.