Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili
1 Destekçi

Türk Silahlı Kuvvetleri  Yol Param Hala Yatmadı

Delal
Delal 08 Mart 05:51

Tokat 48. Piyade alayına 8 Aralık ta teslim oldum. Usta birliğim İzmir çıktığında bunun için yol ücreti istendi 600 TL. Ödedik, biletimizi aldık. Şu an 8 Mart 2023 ve hala o param ® yatmadı. Benim alt devrelerime yatan para, bana hala yatmadı. Terhis olana kadar yatmayacak herhalde. Biraz daha bekleyip sonuç alamazsam CİMER ®'e yazacağım.

• profile
1 Destekçi

10 Mart

Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Parası

Acemiliği Amasya 15. Piyade eğitim tugayında yaptım usta birliğine geçtim 2 aydır bir ücret yatırılmadı hala PTT'ye gittim 3 sefer olmadığı söylendi diğer arkadaşlarımda mağdur. Amasya gibi bir yerde askerlere daha çok önem verilmesi gerekiyor nereye başvurayım bilmiyorum.

3 hafta önce

Türk Silahlı Kuvvetleri Yol Paramı Alamıyorum

Askerliğimi dün bitirdim. Benim derdim ilk acemiye giderken, yani 48. Piyade Eğitim Alayı Tokat Merkeze giderken yol paramı aldım, ama Tokattan ustaya geçerken cepten verdiğimiz para yatmadı. Tokat yatırmadı. Bu ne demek oluyor? 750 TL para verdim. Şikayette bulunacağım. İlgili makamlarda.

06 Nisan

Türk Silahlı Kuvvetleri Param Yatmadı

Askerliğim biti ama hala askerlik maaşımı alamdım bu konuda yardımcı olabilir misiniz Kıbrıs'ta yaptım 28 mekanize piyade tümeni 61.piyade alayı 1.piyade taburu 2. Piyade bölüğü de yaptım ama daha hiç maaşımı alamadım yatmadı askerlik yaptığım yerle konuştum yatacak dediler ama maalesef bir yıl oldu...

27 Şubat

Türk Silahlı Kuvvetleri Askerlik Maaşım Yatmamış

Mardin Kızıltepe 70 mknz piyade tugayı 4? Hudud alayı 1 HD taburu 11:HD bölüğü şehit jandarma çavuş kamil aslantürk HD karakolunda sınırda Askerliğimi bitirdim 1200 küsur param daha yatmadı askerliği bitireli 3 ay oldu gereğinin yapılmasını arz ederim

12 Ocak

Türk Silahlı Kuvvetleri Askerlik Dönüş Yol Parası

14.06.2022 tarihinde Amasya 15. İnci piyade eğitim tugayından terhis oldum fakat hala dönüş yol param ve askerlik param hesabıma yatmadı. Bu durumdan dolayı aylardır mağdurum bu paraya ihtiyacım var problemimin en kısa sürede çözülmesini rica ediyorum.