Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri Soğuk Oda Da

Selçuk
Selçuk 14 Ocak 11:45

İyi günler; Ben piyade 39. Cu Topcu alayı 4. Tabur da görev yapmakta olan abim için şikayette bulunacağım. Askerimiz hasta diye alınarak tekli odaya kapatılıp soğuk içinde kalmaktadır oda soğuk olduğu için hasta olmayan askeri de hasta etmeyi başarıyorlar askerimizin başına bir şey gelse bunun hesabını kim verecek oda normal soğuklardan daha üstüne gereği yapılsa çok iyi olur

03 Ocak

Türk Silahlı Kuvvetleri Nöbet Kulübesi Sorunları!

54 mekanize piyade tugayı kestanelik komutan yardımcılığı 2 hudut taburu karargah destek bölüğü şükrü paşa kışlasında askerlik yapıyorum. Nöbet tuttuğumuz yerle ilgili sıkıntılar var yağmur yağdığında bile girecek bir kulübe yok gereğinin yapılmasını istiyoruz.

02 Ocak

Türk Silahlı Kuvvetleri KKTC Askerlik Yol Harcı Hala Yatmadı 1 Ay Oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri KKTC de askerliğimi yaptım yol harcımı yatırmadı bazı arkadaşlarının ki yatı çoğumuzun ki hala yatmadı 1 ay oldu 39. Mknz piyade tümeni 49. Piyade alayı 3 tabur 3 bölükte yaptım askerliğimi uçak şirketleri teskere vakti zaten uçak fiyatlarını tavan yaptırdı Kıbrıs'a her ay b...

01 Ocak

Türk Silahlı Kuvvetleri Askerlik Yol Ücret Yatmadı

39. Mekanize piyade tümeni 50. Mekanize piyade alayı 1. Tabur kuzey Kıbrıs'ta 30 Kasım terhis olup İstanbul'a uçak bileti aldım ve yol ücretim hala yatmadı. Yarısının yatacağını söylediler ama halen yatmadı 1 aydır yatmasını bekliyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

13 Kasım 2022

Türk Silahlı Kuvvetleri TSK Yol İade Parası

03.03.2022 tarihinde askere katıldım Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 1. Mekanize piyade taburunda muharebe destek bölüğünde askerliğimi yaptım. 03.09.2022 tarihinde terhis oldum kendi imkanlarımızla döndüm bir çok arkadaşıma yol parası yattı bana yatmadı arz ederim.