Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
1 Destekçi

Türk Silahlı Kuvvetleri 39. Mekanize Tugayı Hatay'da Hudut Karakolları 12 Saat Nöbet Tutuyor

Engin
Engin 30 Ocak 02:37

39. Mekanize piyade tugayı 2. Hudut alayı 2. Hudut taburu 5. Hudut bölüğüne bağlı bir hudut karakolunda askerlik yaptım akşam 6 sabah 6 olmaz üzere 12 saat hudut emniyet görevi adı altında nöbet tuttum nöbetten geldim içtima kahvaltı mıntıka 8 de uyuyorduk akşam üzeri 4:30 da kalkıp akşam yemeği içtima yeniden akşam 6da nöbete gidiyorduk yemekleri er askerler yapıyordu marketçi gece istihkak sivilde kasaplık yapan devrem aşçı başıydı erzak 10 günde bir kamyonla geliyordu. Bu devirde bu zorluğu görmedim. Allah Hataya düşene yardım etsin bunun gereğinin acilen yapılması lazım

• profile
1 Destekçi

Ali
16 Mart

Ağrı Doğubeyazıt'ta Askerde Yaşadığımız Zorluklar!

Ben Ağrı Doğubeyazıt Gökay taburu 8. Bölükte askerlik yapıyorum. Üst komutanların emri ile bizleri mayınlı araziden duvar hattına indiriyorlar. Araçlarımız bozuk tamir edilmiyor, yağışlı havalarda giyecek yağmurluk yetersiz, hasta oluyoruz revire gidemiyoruz, araç yok. Ben ve silah arkadaşlarım adın...

27 Şubat

Türk Silahlı Kuvvetleri Askerlik Maaşım Yatmamış

Mardin Kızıltepe 70 mknz piyade tugayı 4? Hudud alayı 1 HD taburu 11:HD bölüğü şehit jandarma çavuş kamil aslantürk HD karakolunda sınırda Askerliğimi bitirdim 1200 küsur param daha yatmadı askerliği bitireli 3 ay oldu gereğinin yapılmasını arz ederim

1 Yorum

Fırat
Fırat

Oda bir şey mi... Hakkari esendere sınırında 24 saat nöbet tutturuyorlar. Hem de hiç dinlendirme sen. Hem de liyakati eğitimi farklı olan rütbelileri bile