Turan Prince Hotels Tatil Yerine Perişanlık Yaşadık

Zeliha
25 Haziran 2023 13:50

Harika bir konumda kötü bir hizmet. Çocuğumun alerjisi olduğunu bildirdiğimiz halde ona uygun hiçbir şey yapılmadı sabah öğle akşam çocuk 5 gün patates kızartması yedi. Midye çıktığı akşam midye alabilir miyim dediğimde bitti dediler. Bir de mutfak şefleri olsaydı zaten buraya koyarlardı diyecek kadarda saygısızlar. Yine aynı akşam Maraş dondurması servis edildi ve sona kalanlar dona kaldı bitti 😂 içecekler zaten su gibi. İçecek barlarının önünde devasal kuyruklar. Eleman yetersiz oturacağın masayı temizletmek için bekledikçe bekliyorsun. Oda temizliği yetersiz. Her gün soft içeceklerle dolduruluyor denilen minibar 5 günde bir kez dolduruldu oda bizim söylememizle. Bardan Çerez diye verdikleri sarı ve beyaz leblebi. Aqua barda istediğiniz her içecek olmuyor. Gidin oradan alın gibi saygısız konuşmalar. 2 çocuklu bir aileye otelin en son bloğunun en son odasını verdiler. Girerken Starbucks kahve hediyesi var diyorlar ama oda kartı ile alınabileceği bilgisi verilmiyor. Çıkış yaparken kahvemi almak istediğimde oda kartınızı vermişsiniz veremeyiz diyorlar. Tuhaf bir sistem yapmışlar ve sonunda yanıltıldığını hissediyorsun otel sana bir kahveyi bile bir sürü prosedür ile veriyor. Onda da belli kahveler içinden alabiliyormuşsun falan filan. Vallahi ucuzda bir otel değildi kesinlikle memnun kalmadım. Yabancı turistler bahşiş bırakıyor diye onlara yapılan hizmeti ilgi alakayı gördükçe sinirleriniz bozuluyor. Tatil değil perişanlık yaşadık.

Ayse
19 Nisan 23:36

Turan Prince World Can Kurtaran Skandalı

Gamze
19 Ağustos 20:38

Turan Prince Hotels Personel Altınlarımı Çaldı

Nihan
03 Ağustos 13:58

Turan Prince Hotels Hizmet Vasat!

Fatma
29 Temmuz 01:33

Turan Prince Hotels Tatil Köyünde İskelede Olta İle Balık Tutulur Mu?

Eda
24 Temmuz 12:21