Ayse
19 Nisan 23:36

Otelimize ikinci kez gelişimizdi. Alt kademedeki çalışanlar; temizlik personeli, animatörler ve garsonlar harika, çok iyi çalışıyorlar ve son derece güleryüzlüler. Ancak kızım kaydıraktan düştü (kaydırak fotoğrafta) ve kolunu kırdı. İlk şaşkınlık: büyük bir otelde doktorun olmamasıydı. Bir ambulans çağrıldı ve bizi özel bir hastaneye yönlendirdiler. Bize bilgi verilmeden ve biz panik halindeyken sormadık. Daha sonra anladım ki otel ile hastane arasında bir anlaşma varmış. Ben resepsiyonda taksi beklerken, 16 Nisan 2024 Salı günü saat 10:00'da bir yöneticinin kızımın kaydıraktan düşme olayını başka bir yöneticiye telefonda kaba bir şekilde anlattığını duydum; beni görmedi. O sırada dört buçuk yaşındaki kızım ameliyata alınmıştı ve bu kişinin umursamadığı açıktı. Ayrıca, gizlilik ilkesine aykırı olarak, resepsiyonda herkesin içinde bizim hikayemizi anlattı. Valeler, bir müşteri ve resepsiyon görevlileri oradaydı. Bu durumu yetkililere bildirdim ve herkesin bu kişinin kim olduğunu bilmesine rağmen, o kişi hiçbir zaman bizden özür dilemedi.

Turan Prince World Can Kurtaran Skandalı

Gamze
19 Ağustos 20:38

Turan Prince Hotels Personel Altınlarımı Çaldı

Nihan
03 Ağustos 13:58

Turan Prince Hotels Hizmet Vasat!

Fatma
29 Temmuz 01:33

Turan Prince Hotels Tatil Köyünde İskelede Olta İle Balık Tutulur Mu?

Eda
24 Temmuz 12:21