TTS International ile ilgili
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ömer sonuçtan çok memnun

Tts International Ve Kötü  Ticaret Ağı!

Ömer
Ömer 13 Ocak 2021 02:37
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim hızlı çözüldü Teşekkürler”

Sitedeki destek bölümüne yazmadığınız sürece asla cevap alamıyorsunuz. Elime dahi almadığım ürünü hızlıca iade ettim. Erken fark ettiğimi düşündüm ancak geç kalmışım. 600 TL' yi bile iade etmemeye çabalayan bir firma.

Elimdeki faturayla bana atılan saçma destek mesajlarıyla birlikte Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım. TTS International kötü  işler yapan bir firmadır. Ve TTS International pişmanlıktır.

Bir ürünü göndermeden iade edilmesi direkt geri ödeme yapılması anlamına gelir. Ancak bu firma paraya el koyma  peşinde.

Ömer
Ömer23 Şubat 2021 14:19

Şikayetim hızlı çözüldü Teşekkürler

1 hafta önce

TTS International Ürün İadesinde 1210 Lira Kesinti Yaptı

TTS ürün iadesinde 1210 lira kesinti yaptı. Tts International hem eksik ürün gönderdi, hem de iadede kat kat kesinti yaptı. Bana gelen paketi geri iade ettim 1210 lira kesinti yaptı, 25 yıl önce dersimize giren bir hocamızın 'tamamen yerli ve milli sermaye, kullandım faydasını gördüm. Gıda takviyesi...

10 Kasım 2022
Müzeyyen'in Teşekkür Mesajı

“Geri dönüşü sağladılar teşekkürler”

TTS International Şirket Telefonları Cevap Verilmiyor

İade talebinde bulunacağım ama kimse oralı değil dönüş sağlanmıyor bile yardımcı olursanız arıyorum şirketinizi telefonunuza bakan biri bile yok nasıl...

4 Yorum

Murat
Murat

Maalesef ki haklısınız, istifa etmem nedeni ile içerideki paramı vermediler yaktılar. Elimde 20 bin liralık ürün ve ve kullanan insanlar işe yaramadığını söylediler. Ben 1 ayda fark edemedim güvendiğim için mağdur oldum yasal olarak ise hiçbir hak iddia edemezsiniz çünkü sözleşme kendilerine göre dizayn edilmiş.

Natife
Natife

Size indirim linki atan sponsor kişiyle sorunlarınızı cozebilirdiniz, bu kadar üzülmeye gerek yok, sonuçta o insan size tavsiye etti, tavsiye primi aldı onun ötesinde etik olanda budur

Hasan
Hasan

Bende iki gündür arıyorum. Sayende daha aramam. Bendeki saflık işte

Kenan
Kenan

Merhaba, iadeniz alabildiniz mi acaba?