TTS International ile ilgili
  •   Çözüldü

Tts International Bantları Hiçbir İşe Yaramıyor

Aziz
Aziz 23 Şubat 2021 09:43

Tts bantları hiçbir işe yaramıyor sadece insanların sağlık problemleri gibi hassas taraflarından yaklaşıp ceplerindeki uç kuruş para alma dertlerinden başka bir şey değil. Bir de bunu sadet zinciri haline getirip herkese sattırmaya çalışıp daha çok para kazanmak. Satıcı insanlar çok güzel dil döküp satıyorlar.

TTS International Logo
TTS International23 Haziran 2021 14:09

1 hafta önce

TTS International Ürün İadesinde 1210 Lira Kesinti Yaptı

TTS ürün iadesinde 1210 lira kesinti yaptı. Tts International hem eksik ürün gönderdi, hem de iadede kat kat kesinti yaptı. Bana gelen paketi geri iade ettim 1210 lira kesinti yaptı, 25 yıl önce dersimize giren bir hocamızın 'tamamen yerli ve milli sermaye, kullandım faydasını gördüm. Gıda takviyesi...

10 Kasım 2022
Müzeyyen'in Teşekkür Mesajı

“Geri dönüşü sağladılar teşekkürler”

TTS International Şirket Telefonları Cevap Verilmiyor

İade talebinde bulunacağım ama kimse oralı değil dönüş sağlanmıyor bile yardımcı olursanız arıyorum şirketinizi telefonunuza bakan biri bile yok nasıl...

6 Yorum

Zeynep

Kesinlikle düzenli kullanmadığınızı düşünüyorum veya bilerek karalıyorsunuz. Bizzat kendim muhteşem sonuç aldım yeni tanı tip1 diyabetim olmasına rağmen 18 ünite novorapidlerim 6 üniteye düştü. Keşke bebeğim doğmadan önce tanışsaydım. Belkide bebeğim yaşıyor mu yaşamıyor mu diye elim karnımda hareketleri o kadar stresle takip etmek zorunda olup 9 aylık olağanüstü riskli bir süreç yaşamayacaktım allahü alem. Bugün bana firmanın sahibi gelip kullanma bu ürünü işe yaramıyor dese yine inanmam.

Zeynep

Satanlarda kene gibi yapışıyor. İyi olmadığını tahmin ettiğim için almadım

Burcu
Burcu

Vallahi ben boyun düzleşmesi için kullandım inanılmaz ağrım ve kol uyuşmam vardı daha yarım paket ancak çok iyi geldi şşırdım açıkçası inanmıyordum başta

Bekir
Bekir

Ben 4 tek bandı iki kez kullandım sağ bacağımdaki varisler için. Çok müthiş bir fayda gördüm. Siz ne için kullandığınız da fayda göremediğiniz acaba?

Yalan! Siz satıcısısınız. TV de bile işe yaramadığı söylendi

Demir
Demir

Gerçekten bu ürünü kullandıktan sonra mı? Bu yorumu yazdın ız! Eğer ki kullanmadan bu ürünü kötülemek çok ahlaki olmaz.