22 Ocak 2014

TTNET'i Şikayet Etmekten Bıktım!

TTNET i geçen hafta adres değişikliği için 2 kez arayıp adresimin değiştiğini ve yeni adresin bilgilerini müşteri hizmetlerine ilettim. En kısa sürede randevu almak için aranacağım bilgisi iletildi. Kaç gündür arayacaklar diye beklemekteyim. Bugün kendim Ttnet i arayıp bana dönüş bilgisi yapılmadığı belirttim. Müşteri Hizmetleri adresiniz yetersiz taşıma iptal edilmiş denildi.

Ben de nasıl böyle olur iş yerimin adını cadde, sokak, site her şeyini aldıklarını belirttim, buna rağmen iptal edildi deniyor. Ben kaç gündür mağdur durumdayım birde aranıp bana neden bilgi verilmiyor. Ben neredeyse 15 gün internet kullanmadığım halde faturasını ödemek zorunda kalacağım.

Şikayet etmekten bıktım artık.

Selen 68 Okunma

Cevaplar

  • Selen 29 Ocak 2014

    TTNETİN YAZDIĞI MAİL ''22.01.2014 tarihinde tarafınızdan iletilen şikâyetiniz ile ilgili olarak yapılan kontrollerde, talebiniz doğrultusunda, 23/01/2014 tarihinde 183606703 numaralı bildirim ile ilgili bilgilendirme yapıldığı görülmüştür.''' ve ben kaç hafta önce nakil talebimi ilettim.İptal ettirmek istiyorum yeter artık

  • Selen 27 Ocak 2014

    EVET MAİL GELDİ, MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE İLGİLİ BİLGİ VERİLMİŞ.BENDE BİLİYORUM HANGİ TARİH VE SAATTE NAKİL İŞLEMİ TALEBİMİ İLETTİĞİMİ.BENİM SORUNUM 2 HAFTADIR HALEN GELEN YOK,EN SON BİKAÇ GÜN ÖNCEKİ BİLDİRİMİMLE İLGİLİ YAZI MAİLİ GÖNDERİLİYOR.ÇÖZÜME YÖNELİK NE VAR ANLAMIŞ DEĞİLİM..

  • Türk Telekom Temsilcisi27 Ocak 2014

    Müşterimizin ilgili yazısı üzerine, şikâyet içeriğinde yer alan mail adresine bilgilendirme yapılmıştır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

  • Selen 26 Ocak 2014

    müşteri hizmetleriyle konuşmama durumumun aciliyetini bildirmeme rağmen 1 haftadırr arayan 15 gündür nakil yapılmıyor bu nasıl bir iş anlamadım sözleşme imzalattılar ben iptal ettirmek istiyorum

  • Türk Telekom Temsilcisi22 Ocak 2014

    Müşterimizin şikâyeti tarafımıza ulaşmış olup, ilgili birim tarafından kontroller devam etmektedir. En kısa sürede müşterimize bilgilendirme yapılacaktır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap