01 Nisan 2015

TTNET Yanlış Bilgilerle Yanıltıyor.

Beni abone yaparken özel bir kampanyaları olduğunu Teknosa'dan 100 TL hediye çeki vereceklerini söylediler. Bende avantajlı geldiği için abone oldum. Hediye çekinin kodu telefonunuza gelecek oradan kullanabilirsiniz dediler. 31.12.2014 tarihli mesajın içeriği 31.03.2015 tarihine kadar kullanabilecegim bir şifre. 30.03.2015 tarihinde Teknosa'ya yolum düştü gittim. Hediye çekini kullanmak istedim. Ama kodun geçersiz olduğunu söylediler. TTNET müşteri hizmetlerini arayarak çözüm bulunmasını istedim. Ne kadar komiktir ki bana hediye çeki ile satılan internet hizmetine ait hediye çekinin son kullanım tarihi 31.12.2014'müş. Verilen cevapta sistem hatası olmuş kusura bakmayın.

Orhan 82 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Temsilcisi21 Nisan 2015

    Müşterimizin talebi ile ilgili kendisi ile görüşülmüş olup gerekli bilgilendirme yapılmıştır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da www.ttnet.com.tr adresinde yer alan “Bize Ulaşın” formunu doldurarak bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

  • Orhan 09 Nisan 2015

    Bana gönderilen çek Teknosa da kullanılmış diye yanıt almıştım. Teknosa'dan bilgi talebinde bulundum. Bana gönderilen şifre İstanbul Ataşehir Teknosa şubesinde kullanılmış. Ben Konya'da ikamet ediyorum ve hiç İstanbul'a gitmedim. Bu mesajı dikkate alıp buna göre dönüş yapınız

  • Orhan 06 Nisan 2015

    Yukarıda yazmış olduğum şikayete halen bir çözüm bulunmamakla birlikte şimdi de bana verilen şifrenin kullanılmış olduğunu söylüyorlar ben kullanmadım diyorum. Ya bana kullanılmış şifre attılar. Sonu gelmedi daha. Kullanmışsam kim kullanmış söylemiyorlar nasıl iş anlamadım

  • Orhan 01 Nisan 2015

    4440375 numaralı telefonunuzu dün aradım ve bu kampanyanın sona erdiğini herhangi bir şey yapamayacagını bildirdiler. mağduriyetimin giderilmesi için herhangi bir girişimde bulunmadılar.

  • Türk Telekom Temsilcisi01 Nisan 2015

    Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili incelemelerimiz başlatılmıştır. En kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da www.ttnet.com.tr adresinde yer alan “Bize Ulaşın” formunu doldurarak bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön