30 Nisan 2013

Ttnet Para İadem Yapılmadı!

Ben internetimi 25 şubatta kapattım hesap kesiminden önce fakat bana mart ayında açıkken gelen faturadan bile fazla geldi. Ödedim çünkü iade edileceği söylendi. Aradan bu kadar zaman geçti 1 hafta içinde iade dediler hala yapılmadı her aradığımda yeni kayıt oluşturuluyor.

Fatma 36 Okunma

Cevaplar

  • Fatma 07 Mayıs 2013

    HALA EFT YAPILMADI NİSAN 19 UNDAN BERİ KAYIT OLUŞUYOR. ARIYORUM HERKEZ FARKLI BİLGİ VERİYOR. MÜŞT HİZ. AHMET SİCİL NO:14813 MÜDÜRLÜK İADE YAPAR DİYO BAŞK BİRİ AYŞE HANIM EFT YAPILDI ELDEN OLMAZ DİYOR AMA ORTADA PARA YOK YETERRRRRRRRRRRRRRRRR

  • Fatma 02 Mayıs 2013

    anket için hemen aradınız ama iade bilgisi için dönüş yapan hala yok

  • Fatma 02 Mayıs 2013

    MAİLİME GELEN CVP AYNI HEP EN KISA SÜREDE AMA BEN BUNU SORMUYORUM EFT YAPILDIĞI SÖYLENDİ HALA NEDEN HESAPTA DEĞİL BUNUN CVBINI İSTİYORUM YETER ARTIK

  • Türk Telekom Temsilcisi30 Nisan 2013

    Müşterimizin ilgili yazısı üzerine, şikâyet içeriğinde yer alan mail adresine bilgilendirme yapılmıştır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

  • Fatma 30 Nisan 2013

    PEKİ EFT İLE İLGİLİ BİLGİ ALABİLİR MİYİM? YAPILDIĞI SÖYLENDİ HALA HESAPTA YOK

  • Fatma 30 Nisan 2013

    BU KADAR ZOR BİR İŞ Mİ ANLAYAMADIM 2 AYDIR AYNI KONU DEVAM EDİYOR. ANLAMIYORUM NEYİN KONTRÖLÜ YAPILYOR NEDEN KİMSE ARAYIP BİLGİ VERMİYOR AKSİNE BEN ARIYORUM YANLIŞ HERKES FARKLI BİRŞEYLER SÖYLÜYOR. KONTROLE GEREK YOK. ŞUBATTA HESAP KESİMDEN ÖNCE İNTERNETİ KAPATTIM MARTTA 77.80 KRŞ FATURA GELDİ BANA ÖDETTİLER VE İADE OLUNACAK DEDİLER. MAYIS AYINA GİRİYORUZ AYNI

  • Türk Telekom Temsilcisi30 Nisan 2013

    Müşterimizin şikâyeti tarafımıza ulaşmış olup, ilgili birim tarafından kontroller devam etmektedir. En kısa sürede müşterimize bilgilendirme yapılacaktır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön