21 Mart 2013

Ttnet Kapattığım Halde Fatura Geliyor!

Biz interneti 25 şubat 2013 tarihinde kapatma başvurusu yaptık ve daha bayiden gelmeden internet kesildi ama Ttnet 90 lira fatura yolladı 4 martta kapandı diye ben 25 inde başvuruyorum 4 martta kapanıyor faturada asılsız şeyler yazıyor ben ödemeye karşı çıkıyoruz lütfen ilginizi bekliyorum.

Mehmet 44 Okunma

Cevaplar

  • Mehmet 27 Mart 2013

    Bu 4.şikayetim bilgilendirilip denilip bilgilendirilmiyor ben o faturaya karşı çıkıyorum gerekirse mahkemeye kadar gideceğiz siz kapattırırken bilgilendirme yapılmayıp.Sonradan kapatıp 89.50 kuruş birde kuruşu var fatura yollayıp sömürmeye çalışyorsunuz lütfen bilgilendirin beni artık faturayı itiraz ediyorum

  • Mehmet 26 Mart 2013

    Ben 25 şubat 2013 tarihinde kapatma başvurusu yaptım.eve geldiğimde internet kapanmıştı girmedi ttnet bilerek geç aradı beni 4 nisan da kapandı o da sonra 89.50 kuruş fatura geldi itiraz ediyorum ben bu faturaya lütfen cevap verirmisiniz

  • Türk Telekom Temsilcisi25 Mart 2013

    Müşterimizin ilgili yazısı üzerine, şikâyet içeriğinde yer alan mail adresine bilgilendirme yapılmıştır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

  • Mehmet 24 Mart 2013

    neden bilgilendirme yapılmıyor

  • Türk Telekom Temsilcisi21 Mart 2013

    Müşterimizin şikâyeti tarafımıza ulaşmış olup, ilgili birim tarafından kontroller devam etmektedir. En kısa sürede müşterimize bilgilendirme yapılacaktır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön