19 Şubat 2013

Ttnet Faturaları Şişiriyor!

Benim şikayet konum ttnetten gelen yüksek fatura ben ttnete bir dönem ödeme yapamadım ve benim 6 aylık bir faturam birikti 15.11.2012 tarihinde ben 6 adet fatura ödedim zaten faturalarda faizlerini ödedim 63 tl fatura 70 tl ödedim son olarakda 25.12.2012 de 2 adet fatura ödedim bu faturanın 1 tanesi normalde 63 tl iken 105 tl ödedim ama şimdi ttnetin son gelen faturasında 141.00 tl geldi. Normalde 63+12=75 tl gelmesi gerekiyor ama neden 141 tl?

Müşteri hizmetleri benim 5 adet fatura ödediğimi ve önceki ayların faizi olduğunu söylüyorlar ama ben son 25.12.2012 tarihinde zaten 50 tl faizi ödedim ayrıcada 15.11.2012 tarihindeki fatura toplamındada 50 tl faiz ödedim faturanın yeniden değerlendirmesini istiyorum.

Ayhan 54 Okunma

Cevaplar

  • Ayhan 14 Şubat 2014

    Ttnet yapmış olduğum başvuruya ilgilenilmedi şimdiden sonra ttnetle çalışmayı düşünmüyorum yapmış oldukları uygulamayı bütün yakınlarıma bildirerek kullanmamaları konusunda uyaruyorum

  • Ayhan 11 Mart 2013

    ttnet müşteri hizmeetleri beni çalıştığım saatler içerisinde aramaktadır ben sabah 10:00 akşam 18:00 arasında çalışmaktayım çalıştığım iş yerinde tel görüşmesi yapamıyorum gelen tel cevap veremiyorum akşam 18:00 den sonra ararlarsa görüşebilirim ayrıca bu gün kaymakamlıkta bulunan hakem heyetine başvuruda bulundum şikayetimi bildirdim hakkımı sonuna kadar arayacağım gönderdikleri faturalar şişiriliyor insanlarda koyun yatırıyorlar ama ben koyun değilim eğer ordan olumsuz cevap gelirse tüketici mahkemesine başvuracağım bilgilerinize

  • Ayhan 01 Mart 2013

    ben gelen cevapta sorun olmadığı söylendi ben gereken bildirimleri yaptım tekrar incelenerek bilgilendirme yapılacağı söylendi ama aranmadım ben 04.03.2013 tarihinde tüketici hakları hakem heyetine dilekçemi vereceğim birkezde onlar incelesinler bilgilerinize

  • Türk Telekom Temsilcisi19 Şubat 2013

    Müşterimizin ilgili yazısı üzerine kendisi ile görüşülmüş olup gerekli bilgilendirme yapılmıştır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

  • Türk Telekom Temsilcisi19 Şubat 2013

    Müşterimizin şikâyeti tarafımıza ulaşmış olup, ilgili birim tarafından kontroller devam etmektedir. En kısa sürede müşterimize bilgilendirme yapılacaktır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön