18 Ağustos 2014

TTNET Bana Ait Olmayan Faturaları Bana Yansıtmış.

TTNET 18960****hattı 02/07/2014 tarihinde devraldım. bana sadece 33,34 TL ücret geleceği ve bunu dışında ek ücret yansımayacağı bilgisi verilmesine rağmen ttnet bana 89,5 TL fatura yansıtmış. 08/08/2014 tarihindeki şikateyetime şimdi cevap verdi. neymiş devralmadan önceki kişiye ait olan tüm faturayıda yani haziran ayındaki kullanımıda bana yansıtmışlar. akıl var mantık var kim kullanmadığı bir hattın faturasını öder. eğer bu sorun fatura tarihine kadar çözülmezse ttnet ile olan iliğişiğimi ömür boyu keseceğim. yerine superonline alacağım. en azından superonline ayrım yapmıyor. parayı verene destek sağlıyor. ttnet ise seçim döneminde bazı kurumların internetini bile kesmişti.

Süleyman 133 Okunma

Cevaplar

  • Süleyman 29 Ağustos 2014

    Firma hiç bir şekilde çözüm sağlamamıştır. Sözleşme sürem dolduktan sonra kendileiyle çalışmayacağımı belirttim. Diğer firmalarla görüşme sürecine girmiş bulunmaktayım. Sözleşmeyi fesh edince çıkacak borcu ödeyecek firmaya (superonline vs.) geçmeyi düşünüyorum.

  • Türk Telekom Temsilcisi29 Ağustos 2014

    Müşterimizin ilgili yazısı üzerine kendisi ile görüşülmüş olup gerekli bilgilendirme yapılmıştır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

  • Süleyman 21 Ağustos 2014

    online işlem merkezindeki 224289733 şikayete cevap. oradan cevap veremiyorum. çünkü sisteminiz hata veriyormuş. Bana verilen bilgiden tatmin olmadığımı görevli personele aktarmıştım. görevli personel bana 02/07/2014 tarihinden önceki döneme ait faturayı da benim üzerime çıktığını beyan etti. bana ait olmayan bir kullanımdan nasıl olurda ben sorunlu olurum. Bana ait olmayan ancak ödemesini yaptığım faturaya ait tutarın sonraki dönemlerden düşülmek üzere bakiye kaydedilmesi talep ediyorum. Aksi halde her türlü hukuki haklarımı kullanacağım. Ayrıca tahhüt sürem bitincede bedava dahi verseniz hiçbir hizmetinizden faydalanmayacağım. Sizlerde biliyorsunuzki iptal işleminden sonra defalarca tarafımı arayacaksınız. Beni ikna etmeye çalışacaksınız. Makul fiyatlar teklif edeceksiniz. Ancak hepsini reddetmiş olacağım.Başka bir firma ile çalışacağım. Benim sorunum doğru-dürüst hizmet sağlanmasıdır.

  • Süleyman 20 Ağustos 2014

    12 gündür ilgileniyorlar. güzel bu ülkde böyle yürüyor işler demekki.

  • Türk Telekom Temsilcisi19 Ağustos 2014

    Müşterimizin şikâyeti tarafımıza ulaşmış olup, ilgili birim tarafından kontroller devam etmektedir. En kısa sürede müşterimize bilgilendirme yapılacaktır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön