23 Ekim 2015

TTNET Arıza Takibi!

Yaklaşık bir ay önce nakil talebinde bulundum ve nakil talebimin gerçekleştiğini söylediler. Ama internete bağlanamadım. Hemen TTNET müşteri hizmetlerini aradım. Arızanın kontrol edileceğini söylediler. Tamam dedim. Daha sonra aradan 3-4 gün geçti hiçbir cevap yok ben aradım tekrar arıza bizden kaynaklanmıyor size elit hizmet sağlamamız gerekiyor, ücret karşılığında dediler. Ona da tamam dedim. Kayıt oluşturduk yine gelen giden arayan soran yok. Ben yine aradım "beyefendi sorununuzu en kısa sürede çözeceğiz" dendi bana. Neyse ona da tamam dedik. Arada 3 hafta geçti halen gelen giden yok. Arayan da yok o kadar şikayet kaydı bıraktım aradım belki 20 defa aradım.

İsa B. 10 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Müşteri Temsilcisi29 Ekim 2015

    Müşterimizin ilgili yazısı üzerine, şikâyet içeriğinde yer alan irtibat GSM numarasına SMS ile bilgilendirme yapılmıştır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da iletisim@ttmail.com adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

  • İsa B.27 Ekim 2015

    En az 30 kere TTNET'i aradım. O kadar şikayet bıraktım. Bütün kanallardan hem de. Benim gordugum şu. Beni kale almıyor bu TTNET. Bu kadar sorumsuzluk hiç görmedim ben hayatımda. Yazık gerçekten çok yazık... TTNET mi bir daha kesinlikle. Hakkimi helal etmiyorum.

  • İsa B.24 Ekim 2015

    Eyy TTNET sikayetlere cevap vermeyerek ne kadar kurumsal bir firma olduğunuzu kanitladiniz!

  • İsa B.23 Ekim 2015

    Son bir yorum yapmak istiyorum. Eğer bu iş olmuyorsa bana bir iyilik yapın ve hattımı iptal edin en geç yarın haber bekliyorum. Beni daha fazla mağdur etmeyin...

  • İsa B.23 Ekim 2015

    Bende hizmet sektöründe çalışıyorum böyle kurumsallık olmaz.

  • İsa B.23 Ekim 2015

    Yarın bu işi çözelim lütfen. Ben artık bekleyemem yapamıyosanız da iptal edin bende işime gücüme bakayım. Hangi devirde yaşıyoruz. Yeter artık. Dediğim gibi olmuyorsa yarın hattımı iptal edin bana kesin bir şey söyleyin.

  • İsa B.23 Ekim 2015

    Hep aynı şey söyleniyor en kısa zamanda işlemleriniz yapılacaktır. Bu söz artık klişe oldu ben çözüm istiyorum artık. Sorunun değil çözümün parçası olalım.

  • Türk Telekom Müşteri Temsilcisi23 Ekim 2015

    Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili incelemelerimiz başlatılmıştır. En kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. TTNET A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 0 375 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da www.ttnet.com.tr adresinden ileterek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla TTNET A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön