Troy E-Store Antalya Apple Servisi Troy'un Yaşattığı Mağduriyet

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup incelemelerin başlatılması amacı ile kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz hakkında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve taleplerinizi www.troyestore.com.tr internet sitemizde yer alan ”Bize Ulaşın” linkinden ya da hafta içi 09:00-18:00 arasında 0 212 232 72 04 nolu iletişim hattımızdan bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Troy Apple Ekibi

Değerli müşterimiz, Öncelikle ilettiğiniz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili incelemelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Servisimizde Apple Kuralları gereği hizmet vermekteyiz. Apple Kuralları çerçevesinde cihazınızdaki arıza incelenmiştir. Bahsetmiş olduğunuz problemlere istinaden cihazınıza ait tüm testler yapılmıştır. 2 gün boyunca; teknisyenlerimiz cihazınızı test etmiş, diğer cihazlar ile eşleştirilme yapılmış ve gün boyu kontrolleri sağlanmıştır. Cihazınız yapılan tüm testlerden geçmiş, herhangi bir soruna rastlanmamıştır. Mağazamızda ise 2018 yılından itibaren personel değişikliği yapılmamıştır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Troy Apple Ekibi
25.05.2021 tarihinde Apple Store ®'dan 44mm bir Apple ® watch satın aldım. Ürünün kargo süresini de düşünürsek kullanmaya başladıktan 10 gün sonra su antrenmanı sonrası arıza verdi. Ekran donması, ekran kayması, kendi kendine işlem yapma gibi sorunlar yaşadığım için Apple destek tarafından Antalya yetkili servisine Troy 'a yönlendirildim. 09.06.2021 tarihinde teslim ettiğim ürün 11.06.2021 tarihinde yazılım problemi olduğunu düşündükleri ve gerekli işlemlerin yapıldığı söylendikten sonra geri gönderildi. Ürünü teslim ederken bankoda tek kişi olması nedeni ile bir hayli beklediğimiz ürün, yapılıp gerekli testlerden geçtiği söylenerek tarafıma verildi. Kendi söylediklerine göre bir sorun tespit etmemişler. Ve Sürpriz saati teslim aldıktan yaklaşık 1 hafta sonra su ile temasında yine bozuldu saat. Kilitlenen saat aynı gün içerisinde bir öncekinden daha kötü duruma geldi. Ve kullanmayı bırakmak zorunda kaldım. (daha 1 ay olmadan yaşamak zorunda olduklarıma bakın) Tespit edilemeyen o sorun nedeni ile saat defalarca kere kitlendi ve akşam 21.00 itibari ile tamamen kullanılamaz duruma geldi. He hani gerekli testleri yapmıştınız. Bu teknolojik ürünler serviste normal çalışıp eve ® getirildikten sonra ilk denemede tekrar mı bozuluyor enteresan şekilde. Benim aklıma birkaç fikir geliyor aslında, ya problem tespit edilemedi, ya gerekli testler yeterince yapılmadı, ya da bu saat zaten üretimden hatalı ve bu bilgi paylaşılmadı. Ayrıca daha önce de aynı servisi kullanmış bir kişi olarak servis kabul kısmındaki personelde değişikliğe gittiğinizi fark ettim. Daha önce daha efektif işleyen bölüm yavaşlamış ve uzmanlık anlamında da performans düşmüş gibi gözlemledim. Genel anlamda bir rehavet havası da hissediliyordu zaten. Teknoloji firmaları ve servis hizmeti veren firmalar anlamsız aksaklıkların ve yeterince iyi verilmeyen hizmetlerin ürün ve servis marka değerine zararının umarım farkındasınızdır.