Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.
1

Troy E-Store Defolu Ürün Satıp, Tamirini Bile Yapmıyor! Hizmet Anlayışı Sıfır

Melahat
29 Temmuz 2023 10:29
1.270

Mart ortası masa üstü Ttec şarj aleti aldım ürün kutusu hasarlı açılmış geldi ama kolaylık olur diye iadeyle uğraşmadım fakat aşırı yavaş olduğu için 3 kez falan kullandım sonra kulaklık yeri şarj etmedi bildirdim kargo ile gönderdim geri beni arayıp içine yazdığım halde sorunu anlattırdılar. Ürünü bu şekilde geri istemediğimi ilettim aynı ürünü değiştiririz dediler. İnceliyoruz sonra aradılar sizin adaptör düşük watt'tir diye 20 watt olduğunu ilettim yeni aldım Apple kullanıyorum bakıp belirttim isterseniz WhatsApp üzerinden atabilirim dedim yok onlarda gerek yok tamam dediler. Değişir ya da iade olur. Bugün aynı ürünü geri göndermişler. 1 saattir şarjda bir değer yükselmedi dalga mı geçiyorsunuz kullanamıyorum. Mağdur oldum. Bir de böylece geri göndermişler. Ne biçim hizmet? Paramın boşuna gittiğine mi üzüleyim hiçbir sonuç alamadığıma mı? Resmen defolu gönderdiniz bozuk kutusu garantisi faturası içinde yazık gerçekten!

Melahat
29 Temmuz 2023 16:09
Troy E-Store Defolu Ürün Satıp, Tamirini Bile Yapmıyor! Hizmet Anlayışı Sıfır

Bu da şarj başlığının görseli dgn geceden beri şarjda olmasına rağmen hiç şarj almadı kulaklığım bozuk desem normal şarjla alıyor dalga mı geçiyorsunuz bakın bir şuna

Melahat
01 Ağustos 2023 11:57
Troy E-Store Defolu Ürün Satıp, Tamirini Bile Yapmıyor! Hizmet Anlayışı Sıfır

Bugün tekrar aradığımda bana 30Watt adaptör diyor ürün sitesinde bile 18 watt üzeri şarj aleti ile uygundur yazıyor 20 Watt ile çalışmıyor böyle saçmalık olabilir mi dünya para bir de onu mu alacağım zaten ilk basta arayan dedi ki 20 ise uygundur incelensin dalga mı geçiyorsunuz

Melahat
01 Ağustos 2023 14:13
Troy E-Store Defolu Ürün Satıp, Tamirini Bile Yapmıyor! Hizmet Anlayışı Sıfır
Troy E-Store Defolu Ürün Satıp, Tamirini Bile Yapmıyor! Hizmet Anlayışı Sıfır

Simdi ben Ttec için verdikleri numarayı aradım diyor ki bize sizin kargonuz ulaşmamış kim kontrol etti o zaman müşteri hizmetlerine zor zahmet bağlandım beni bekletip dedi ki evet 20watt ile de çalışıyor sizin ürününüzde problem yok dedi ben sarjı almıyor dedim sesimi alabilyormusunuz dedi net geliyordu ve yüzüme kapattı saka gibisiniz madem çalışıyor WhatsApp müşteri hizmetleri bu aşağıdaki yazıyı nasıl yazıyor siz insanla dalga mı geçiyorsunuz yazıklar olsun kimse muhatap değil bu nasıl müşteri memnuniyeti mağdur oldum bu ne ya yazık

02 Ağustos 2023 15:56 (Şikayetten 4 gün sonra)
Melahat
02 Ağustos 2023 16:11
Troy E-Store Defolu Ürün Satıp, Tamirini Bile Yapmıyor! Hizmet Anlayışı Sıfır
Troy E-Store Defolu Ürün Satıp, Tamirini Bile Yapmıyor! Hizmet Anlayışı Sıfır
Troy E-Store Defolu Ürün Satıp, Tamirini Bile Yapmıyor! Hizmet Anlayışı Sıfır

Ne demek ya rastlanmamış normal şarj aleti bu kulaklığı dolduruyor daha önce bu da 3kez doldurdu simdi asla almıyor bu ürün 4 aydır bende mümkün mü? Servis arıyor 20 watt ise olur sora geri gönderdiğinizde tekrar olmuyor arıyorum muhatap yok WhatsApp yazışmalarımda ekte mevcut diyor ki 30 watt ne alaka aradıklarında bana yeterli denildi bu nereden cıktı sitenizde bu ürünün açıklamasında 18 watt üzeri tüm adaptörlerle uyumlu olduğu bilgisi var WhatsApp üzerinden bana Ttec servisi veriliyor onlara sorun arıyorum bize gelmedi diyor sizi telefonla arıyorum mt bana bize gelmiş 20watt oluyormuş diyor kim ne diyor belli değil bu be saçma bir iletişimsizlik ya size inanıp 1500 TL verip yeni adaptör alsam biri oluyor diyor biri olmuyor ürün aynı geri geldi çalışmıyor bu kadar mağdur edilir mi ya insan? Güvenilir firma diye aldım düştüğüm durumlara bakın simdi tekrar gönderin yazık ya defolu bu ürün çalışmıyor ben bunu neden kabul edim biri 20uygun diyor soru soramadan sesimi alamadığınız için sonlandırıyorum diye yüzme kapatıyor diğeri 40watt diyor noluyor ya kim doğru söylüyor saçmalık resmen Tüketici Hakları'na kadar başvuracağın her şey elimde mevcut bu kadar ilgisiz birbirinden alakasız cevap mle nasıl kuruluyor mağduriyete bakar mısınız? Gerçekten pişmanlıksınız! Eke bir daha bakın ben kalite uzmanıyım bu mu müşteri memnuniyeti?

profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .

Şikayetle İlgili Yorumlar

Benzer Şikayetler

Troy Apple Sitesi Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

Mustafa
01 Ağustos 2023 16:34
1.310
troy-apple-sitesi-sattigi-urunun-arkasinda-durmuyor-2.pdf

Troy İstinyePark İzmir Şubesi Teknik Servis Rezaletliği

Erencan
30 Kasım 2023 12:37
655
1

Troy E-store Karşıyaka Mavibahçe Apple Airpods Sorunu

Didem
10 Ekim 2023 14:00
2.196
Benzer Şikayet Yaz