18 Ocak 2014

Trident Telefonumu Kaybetti.

Radyodan Trident telefon ve uydu cihazı aldık. Telefon ve uydu kutudan çıktığında çalışmadı. Servisi aradım ve benden ürünü istediler.05.09.2013 tarihinde kargoya verdim. 1 ay bekledikten sonra telefonu sormak için aradığımda bana telefonu bulamadıklarını ilettiler. Müşteri hizmetlerinden ismi hatırlamadığım bir çok kişiyle görüştüm ve beni arayacaklarına güvenerek ben 2 ay bekledim.

18.01.2014 tarihinde aradım ve bana çözeceklerini söylediler ,yine 2-3 arama yaptılar ama sonuç yok. Evdeki uydu cihazını teslim edip para iadesi istediğimde böyle bir hakkımın olmadığını iletiyorlar. 05.09.2013-18.01.2014 tarihleri yasal süreyi geçti. Ben bu ürünlerin iadesini istiyorum ve bana geri dönüşün artık çözüm odaklı olmasını istiyorum.

Tuğçe 401 Okunma

Cevaplar

  • Tuğçe 04 Mayıs 2015

    1 sene oldu ne telefon ne de dönüş var

  • Tuğçe 17 Mart 2014

    tarafıma acil dönüş yapmanızı istiyorummmm. sizi aradığında ne kaydıma ulaşılıyo neden telefona konuyla ilgili dönüş bekliyorum

  • Tuğçe 25 Şubat 2014

    YAA BU KADAR SORUMSUZ Bİ ŞİKET GÖRMEDİM.... 3 KURUŞ İÇİN KEND,NİZE ALMADIĞINI BELA KALMADI .. EWLATLARINIZDAN ÇIKSIN 200 TL BENİ NE ZENGİN EDER NEDE FAKİR SİZİN AMA RABBİM TEZ VAKİTTE HAK ETTİNİZİ WERSİN .

  • Tuğçe 29 Ocak 2014

    GERİ DÖNÜŞ NE ZAMAN YAPILICAK ÇOK MERAK EDİYORUM.

  • Tuğçe 24 Ocak 2014

    Beni tekrar aradılar yine 100. kez aynı bilgileri istediler ve tekrar geri dönüş yapıcaklarını söylediler. Hala geri dönüş beklemekteyim. Ben artık aramaktan sıkıldım ve 9. aydan beri bekliyorum ve artık iade için bana geri dönüş yapılmasını istiyorum.

  • Trident Temsilcisi23 Ocak 2014

    İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza kısa süre içerisinde bilgi aktarılacaktır. Trident Ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 0850-460-06-66 numaralı hattımıza ya da www.trident.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın" bölümüne iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Trident Çağrı Merkezi

  • Tuğçe 20 Ocak 2014

    BANA GERİ DÖNÜŞ HALA SAĞLANMADI VE BEN ARTIK PARA İADESİ İSTŞYORUM .....

  • Tuğçe 18 Ocak 2014

    SABAH YİNE BEN ARDIM BANA GERİ DÖNÜŞ YAPILICAĞI SÖYLENDİ AMA HALA ARAYAN YOK . BEN İADE İSTİYORUM BENİM PARAMI GERİ ÖDEYİNN

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön