Şeyma
14 Kasım 11:33

Trendyol'dan 19.10.2024 tarihinde indirimden çok ucuza aldığım üç çanta Aras Kargo'ya verildi olarak gözüktü uzun bekleyişin ardından kargoda herhangi bir hareketlenme olmadığını fark edip Trendyol müşteri hizmetlerine bildirdim kargo firması ile görüşeceklerini bildirdiler ve günler sonra bana mesaj geldi. İade talebiniz alınmıştır. Onaylanmıştır para iadesi yapılacaktır diye. 12 kasımda da işte iade yapılıp para iadesi yapıldı. Müşteri hizmetlerini aradığında para iadeniz zaten yapılmış vs gibi saçma sapan cevaplar verildi. İlte kargoda zarar görmüş olan ürünler iade olarak geri dönüyormuş. Zarar görmüş halini atmalarını istedim. Sonuçta tutanak tutulması gerekiyor. Bir şekilde ve tekrar işte özür dileyip para iadeniz yapılmıştır. Gibi cevaplar verildi. Bende benim şikayetimin para iadem yapılmadı. Değil benim haberim ya da bilgi verilmeden nasıl kargoya verilen ürün iade oluyor dedim. Ürün bana teslim edilip onun kararını ben vermeliydim ve ben talebimi oluşturmalıydım. Müşteri hizmetleri bir şey yapamayacaklarını bildirdi. Bende bir üst yetkiliye bunu bildirmelerini söyledim. En üst yetkilinin kendi olduğunu söyledi. Sonuç olarak şikayetçiyim. Kargoya verilen ürün benim talebim olmadan nasıl geri iade ediliyor ve ben o kargoyu günlerce bekledim madem zarar görmüş bana bunu kanıtlasınlar ben nereden bileceğim kafalarına göre sistemden iş yapıyorlar

Şeyma

08 Aralık 16:19

Trendyol Ve Alionas London'dan Ürün Teslimatı Sorunu

Cemile
03 Eylül 13:25

Trendyol Horoz Lojistik Gönderim Kayıp Mı Oldu?

İlkem
18 Temmuz 12:28
Trendyol Horoz Lojistik Gönderim Kayıp Mı Oldu?
Tüm Trendyol Teslimat Şikayetlerini Gör
Trendyol Kategorileri