12.11.2020 tarihinde verdiğim bot siparişi big King mağazasından kargoya verildiği görünüyordu. Bir hafta kargo aynı yerde kaldı herhangi bir hareket olmadı müşteri hizmetlerini aradım anlattım durumu mağaza ile iletişime geçileceğini söyledi ardından hiç talebim olmadan iade işlemi başlatıldı. Üç günden fazla bir süre sonra iade işlemi reddedildi kendi kendilerine iade açıp reddedildi. Şimdi kaç gün sürecek tekrar bana göndermeleri o bile belli değil kış biter öyle gelir 18-19 gündür sallıyorlar belkide böyle bir sürü kişi var mağdur olan herkesin parasını işletiyor sanırım bunlar buradan sipariş vermeyi bırakacağım .