Bu ürünü Trendyol vasıtasıyla Ovvo butikten aldım bana geldiğinde ürün paramparçaydı ve bu sağlık amacıyla kullanılan ve sağlam olması gereken üzerinde 150 kiloya kadar insan taşıyabilen bir ürün. İade sürecine girdi ve ben ürünü geri gönderdim ürünü iade almadıkları gibi bana kargo bedelini de ödettiler.
Tamamen basit güvenliksiz ve çok kazaya yaralanmalara sebep olabilecek bir ürün. Satıcıda paketlemeyi bile bilmeyen kesinlikle geri dönüş yapıp bilgi bile vermeyen bir firma.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Tam 1buçuk aydır 2 adet stand bana gelip geri gidiyor. Paramparça bir şekilde geldi ve iade kabul etmiyorlar. Yalnız bana da MNG Kargo'dan geldi. Herkes topu MNG Kargo'ya atıyor ve MNG Kargo da topu Tedarikçiye atıyor. Ted