11 Kasım 2020 tarihinde, Trendyol İstoç Türk Mağazasından satın aldığım ürün hala tarafıma ulaştırılamamış olup, mağaza ve Trendyol ile iletişim süreçleri de son derece sıkıntılı ilerlemektedir. İstanbul içi MNG Kargo tarafından taşınan ürün 6 gündür hala kargoda gözükmesine rağmen, uygulama arayüzlerinin yetersizliğinden dolayı kargo takip sayfası yüklenmemekte ve kargo takip numarasına ulaşılamamaktadır. Mağazaya ulaşılamadığı gibi Trendyol Asistan'da kargo takip numarasını tarafıma iletebilme kabiliyetini gösterememiştir.
Bir online satın alma şirketinin en hassas olması gereken tedarik zinciri ve yazılım konularında sınıfta kalmış olması gerçekten ibretlik. Bu tarz şikayetleri kanıksamak yerine, müşteriye çözüm üretmeye çabalasanız keşke.
- - Görüntüleme
- 1Destekçi
- 2Yorum
Ece'nin Teşekkür Mesajı
Sorunlu siparişim 30 Kasım 2020'de resmi olarak incelemeye başlanmıştır. Trendyol satıcı firma ile gerekli görüşmeleri yaparak, ürünümün kargoya verilmediğini tespit ederek 1 Aralık 2020 tarihinde ücret iadesi yaparak mağduriyetimi gidermiştir.teşekkürler
Hayır ürünüme hala ulaşamadım. MNG Kargo'yu arayarak adıma kargo sorgulattım ve kargo olmadığını öğrendim. Satıcı firma İstoç Türk, İstanbul/ Güngören çıkışlı kargo sorgulattım, onu da göremediler. Bence ortada ürün yok! Trendyol da konuyu sahiplenmi