12 Ağustos 01:22

06/08/2024'te Trendyol'da Yakamoz Tekstil'den keten şort sipariş no. 9403408453 ile sipariş verdim. Ürünü daha önce almıştım, ucuz ve keten olduğu için evde giymek amacıyla almıştım, zaten dışarıda giyilecek bir ürün değil. Fakat XL beden olarak verdiğim sipariş, XL etiketiyle ancak M veya S boyutunda geldi. Bunu da yorum olarak belirtmiştim. Komedi bundan sonra başladı; firma, Trendyol'dan bana yanıltıcı bilgi veriyorsun diyerek tehdit içeren mesaj yolladı. Trendyol yetkilileri de bunu uygun bulmuş. Yani Trendyol, kalitesiz ve yanıltıcı ürün yollayan firmalar vasıtasıyla müşterilere ayar vermeye çalışıyor. Yorum yaparken bu kalitesiz firmalara soracak değiliz. Bu tehdit içerikli mesajın yollanmasına vesile olan bütün Trendyol yetkililerine gereken yaptırımın yapıldığına dair bilgi gelene kadar Trendyol'dan bir daha alışveriş yapmayacağım ve bedelini ödeyene kadar Trendyol'un peşindeyim. Siz kimsiniz de yanıltıcı bilgi veriyorsun diyerek müşteriyi tehdit ediyorsunuz.

14 Ağustos 15:28

Trendyol da hizmet kalitesi diye bir şey yok, aracı olarak kullanılan bir alışveriş sitesi, yani satıcılar ne kadar kalitesiz de olsa Trendyol u kullanabiliyor bu da Trendyol un kalitesi hakkında somut bir fikir veriyor, bundan sonra Trendyol anti trend oldu, alışveriş yapmayarak onları ödüllendirmek en doğru.

Ahmet

Keşke dertlerimiz seninki gibi şort bedeni falan olsa. Bizim kredi kartını patlattılar bizde uğraşıyoruz

Taner

Sen de haklısın demiş Nasreddin.

Trendyol Kategorileri