announcement

Derya
05 Ağustos 13:15

Trendyol'da ve Penti satıcılarından şikayetçiyim. Trendyol üzerinden vermiş olduğum Penti'den ürünlerim 28 Temmuz tarihinden itibaren hala hiçbir gelişme olmadan sistemde duruyor. Trent yola on defa yazdım fakat hiçbir gelişme yok hep bekleyin diyorlar. Dalga geçer gibi 28 Temmuz'dan beri beklemekteyim. Penti yoğun deniliyor geçiştirme olarak. Fakat yine başka ürün almış oldum Penti'den (aynı satıcıdan ) olan ürünüm iki gün önce satın almama rağmen bugün kargodadır. (Pahalı ürün diğerine kıyasla) böyle tüketici saygısızlığı ile başka markalarda karşılaşmadım. Bu durumdan çok şikayetçiyim Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım çok sorumsuz olan Trendyol ve satış politikasına uymama konusunda yasal haklarımı arayacağım

06 Ağustos 09:52

Trendyol'dan sipariş ettiğim Penti mağazası ürünlerimi 28temmuzdan itibaren göndermeyip üstelik dün arandım, bu hafta içinde göndereceklerini söyleyip o akşam hiçbir açıklama yapmadan ürünlerimi iptal etmişlerdir. Bu nasıl bir iş ahlakı? Ben bir daha Trendyol ve Penti'yi kullanmam güvenim kalmadı. Zaten Trendyol'u da sileceğim sürekli mesajlarla rahatsız ediyorlar. Bu kadar bekletip de müşterisinin arkasında durmayan Trendyol bitmiştir benim için

Derya
06 Ağustos 09:54
Penti Ve Trendyol Satıcıları Sorumsuz Ve Mağdur Etmektedir.

Kafaya göre açıklama yapmadan iptal ettiler siparişimi. Hem bir hafta bekletip. Hem de dün telefon açıp bu hafta göndereceğiz diyerek!

Trendyol Kategorileri