Güz Pa-trendyol, Çelişkili Bir Mağaza.
Trendyol (Güz pa Pazarlama) mağazası'ndan sipariş verdiğim;(Dekor 4'lü Zigon Sehpa-Kahverengi) siparişim, tarafıma ulaştığında, tam kurulumunu gerçekleştiremedik. Çünkü;Ayaklardan bir tanesinin saplama civatası yoktu. Benden kaynaklanmayan bu problem için, mağaza ve Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Eksik parça talep oluşturmamı istediler, defalarca denedim ama oluşturamadım, çünkü her şeyi yazıyor ve görselleri yüklüyorum, en sona geldiğinde sistem onaylamıyor, buton pasif halde oluyor çünkü. Ayrıca sehpanın ayak renkleri görselde farklı, ürün açıklamasında farklı. Bu bir çelişki ve ticaret ahlakına aykırı ve suçtur. Çünkü; açıklamaya ne yazılıyorsa, görseline de o koyulmalı, ne eksik ne fazla yani, birebir, neyse o o kadar, ya da resim veya sehpa nın ayak renkleri temsili dir ibaresi özellikle yazılmalı ve gözümüze sokulmalıdır. Mağaza çözüm ve telafi yerine, bir sonraki alış verişte, %15 indirim uygulamayı teklif ediyor, böyle bir tutuma, bu mağazadan bir daha mı alışveriş yapacağız bir de ve yazışmalarda da mahcubiyetiniz ifadesini kullanıyor ama biz mahcup değil, mağdur olduk, mahcup olması gereken kendileri olması lazım sanki ama sanırım mahcup olmamışlar. Mağazadan;Hem saplama civata lı bir tane ayak, hem de aynı görseldeki gibi tabla renginde, sehpanın tüm ayaklarını göndermesini, bizdeki lerini de iade almasını, arz ederim. Saygılar (Mevcut görsel ve yazışmalar, ekte dir.)
Trendyol'dan verdiğim siparişim eksik-kusurlu geldi. Trendyol Müşteri Hizmetleri ve İlgili mağaza Güz pa Pazarlama ile de iletişime geçtim. Eksik ürünü talebi oluşturmamı istediler ve linkini gönderdiler. Link üzerinden her şeyi eksiksiz yazdığım halde, sistem onay vermiyor, pasif oluyor. Bu ne yaman çelişki ve ilgisizlik böyle? Mağduriyet üzerine, mağduriyet yaşatıyorsunuz. Daha, ticaret Bakanlığına ve Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim, sizi.