TP Petrol M. Shearn Borsa Şirketi Para Çekme İşlemini Gerçekleştiremedi

06 Haziran

Türkiye Petrolleri Ortaklığı adı altında yatırım yaptım, m. Shearn borsa şirketi yaklaşık 33.000 dolar olan parama el koydu. Şahıslara mobil uygulamalardan ulaşamıyorum. [email protected] mail adresine defalarca ileti gönderdim ama cevap alamadım. Yetkililerden yardım talep ediyorum.

TP Petrol Logo
06 Haziran 10:37

TP Petrol Mobil Uygulama Çalışmıyor. İptali.

22 Ağustos

Türkiye Petrollerine az önce mobil uygulamadan üyelik yaptım. Tekrar giriş yapmak istediğimde uygulama açılmıyor ve ekranda donup kalıyor. Bir saat bile olmadı. Madem çalışmıyor neden bu uygulama yapılmış. İçeriğini bile göremediğim bu program ne işe yarıyor. Lütfen iptalini rica ediyorum.

TP Petrol TP Mobil Uygulama Çalışmamakta

07 Ağustos

Merhaba Türkiye petrol mobil uygulaması çalışmıyor. Uygulama ekranında kalıyor. Konuyla ilgili konunun incelenip tarafıma bilgi verilmesini talep ederim. TP param kartta bakiyem olup olmadığını da bilmiyorum. Dönüş bekliyorum bakım vs olsa ekrana bakım bilgisi iletseniz sağlıklı olurdu

TP Petrol Ortaklığı Yatırımında Parama El Konuldu

12 Temmuz

Türkiye Petrolleri Ortaklığı adı altında yaptığım yatırımda, m. Shearn borsa şirketi tarafından 578 dolarlık parama el konuldu. Şahıslara mobil uygulamalardan ulaşamıyorum. [email protected] mail adresine defalarca ileti gönderdim ancak cevap alamadım. Yetkililerden yardım talep ediyorum.

TP Petrol Turkiye Petrolleri Mobil Uygulama

10 Haziran

Türkiye Petrolleri mobil uygulamasında bilgilerimi onaylatmak istediğimde yüklenmiyor ve uygulama hata verip kendini kapatıyor. Güncelleme de yok. Uygulamayı silip yeniden yüklediğimde de hala çalışmıyor. Kimlik doğrulamadan da uygulamayı kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? İletişim kurmak ...

TP Petrol Türk Petrol Mobil Uygulama Varlık Satma İşlemi Yapılamaması

09 Nisan

Türk petrol mobil uygulaması varlık satma işlemi çalışmıyor. Uzun zamandır varlık satma işlemi yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım her seferinde konu ile ilgili size dönüş sağlanacak deniyor fakat arayan soran henüz olmadı. Altyapı bakım çalışması yapılıyor filan diyorlar. Ne zaman bi...

0 Yorum

TP Petrol Şikayetvar üye markasıdır